Info z X: Check out the new #Paranoid demo at Gamesscom2023! We'll be there next week with playable demos of Paranoid and AGONY: Lords of Hell. For now, enjoy the official intro for Paranoid, coming to PC, PS5 and Xbox Series HALLOWEEN 2023. Pozdrawiam, D.
a) na temat Sharp X Mind prawie zupełna cisza (strona na Steam miała pojawić się już na początku roku). Skoro jednak deweloper pracuje nad poprawkami dotyczącymi cenzury, to gra może być bliska wydania. b) co do marketingu Paranoida, to pełną parą ruszy on w przyszłą środę wraz z rozpoczęciem Gamescom (na kanale Madmind pojawił się nowy cinematic ; IMO pod kątem technicznym wygląda on półkę wyżej niż podobne materiały z Succubusa) c) trochę off topic - dziś zadebiutowała "Teksańska masakra piłą mechaniczną". Aktualna liczba graczy: ponad 14 tys. Według mnie to dobry prognostyk dla Tormentora.
Zadziwia mnie Twoja troska o moje pieniądze. Niesamowite!
Już nie pytam złośliwie o Sonkę, ale mam wrażenie, że oddałeś MMS po 2,5... Bo ktoś oddawał tam duże pakiety...
Duże pakiety to oddawali pon5.50 ci którzy wiedzieli i teraz oddali na podbitkach a teraz będzie zjazd i to groby ostatnia ich szansa w premierze jak to nienodpiali to 1 zł i to bardzo szybko
Piccolo. Collo x3d Mati. A mnie zadzwia wasza bezustanna nagonka na wzrosty tego gniota. Na sonce zarobiłem 30 oczek. Moja kasa .. A wy dalej piszcie o tym GNIOCIE że sufit urwie. Bajo
Bo widzę potencjał w spółce. Ja nie siedzę na forach spółek w które nie inwestuje. Jaka jest twoja rola na tym forum? Uważasz spółkę za gniota, nie masz akcji to po co tracisz czas na komentarze?
Muszę powiedzieć że zakupiłem ostatnio parę tys szt tak w razie w dziś widać było że już nie ma chętnych na sprzedaż do 4.30 jeśli tu by się zdarzyło wejście większego kapitału to może być szybka jazda na 6 zł na poczatek
Daj spokój. Ja ostatnio steruje kursem kilkoma szt akcji. Gdzie Ty 6 zł widzisz? Może w przyszłym roku jak będą wchodzić na główny parkiet. Biorąc oczywiście pod uwagę to że jakaś gra przyciągnie wiekszy akcjonariat i zacznie generować duże obroty. Póki co zapowiada się jeszcze spokojnie 2 miesiące konsolidacji nie przekraczając 3.9-4.6
Jak dla mnie zmiana akcjonariatu. Z rączki do rączki na wystymulowanie ruchu na kursie. Przecież ktoś wystawił 100k akcji I ktoś to wciągnął. Uważasz że ulica to zrobiła? Umówmy się nikt z nas nie ma więcej jak 15k w akcjach. Spółka ma zbyt mała płynność finansową póki co żeby lokować tu więcej papieru. Chyba każdy z nas woli zrobić gdzieś indziej pieniadze niż czekać na niewiadomą. Sam nie przekraczam 5 k obecnie. Zwyczajnie się nie opłaca jeszcze. Nie liczyłbym narazie na taki strzał w najbliższym czasie.