• Barn Finders 2 w drodze Autor: ~Alex [188.147.9.*]
    W tej chwili zespół Duality Games zajmuje się w większości przygotowaniami do prac nad Barn Finders 2.
    Tworzona jest dokumentacja i systematyzowane uzbierane pomysły. Zespół zaznajamia się z Unreal Engine 5,
    który jest rozważany jako silnik do stworzenia gry. Przygotowywane są też materiały na stronę Steam, aby
    zaprezentować graczom nad czym będziemy pracować, a także rozpocząć generację wishlisty. Chcemy, aby
    społeczność towarzyszyła nam w całej drodze produkcyjnej, tak więc będziemy aktywnie z nią pracować,
    omawiając pomysły i featury dla Barn Finders 2. Na chwilę obecną nie możemy jeszcze potwierdzić daty
    publikacji. Potencjalni partnerzy otrzymują zaktualizowane dokumenty koncepcyjne po rezygnacji z tematyki
    europejskiej i kontynuowane są rozmowy w kwestiach budżetowych.
  • Re: Barn Finders 2 w drodze Autor: ~Zzz [46.205.128.*]
    Ale biedę dajesz. Kto się na to nabierze. Osobiście obawiam się braku gotówki na funkcjonowanie. Niestety super gra unholy przeszła bez echa ja się tego nie spodziewałem, masakra. Dramat co tu się dzieje a to nie koniec, nie wiem czy to może być poniżej 1pln??
  • Re: Barn Finders 2 w drodze Autor: ~src [5.184.236.*]
    3-4 mln kapitalizacji raczej będzie. Nowe minima i psychologiczna bariera 1pln to poziom gdzie mógłbym zaryzykować. Ale po co? Jak można ładować wolne środki w qubic które się w tym roku odradza jak feniks z popiołów. Zobacz przychody i jakie premiery w 3i 4 kw
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.30.10.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Barn Finders 2 w drodze Autor: ~Zbig [91.246.74.*]
    Dnia 2023-08-18 o godz. 16:03 ~Zzz napisał(a):
    > Ale biedę dajesz. Kto się na to nabierze. Osobiście obawiam się braku gotówki na funkcjonowanie. Niestety super gra unholy przeszła bez echa ja się tego nie spodziewałem, masakra. Dramat co tu się dzieje a to nie koniec, nie wiem czy to może być poniżej 1pln??

przecież to jest cytat z ich ostatniego raportu - czytałeś?
  • Re: Barn Finders 2 w drodze Autor: ~Smiechnasali [31.0.37.*]
    I co ten cytat wnosi? Przyglądają się silnikowi, tworzą dokumentację, zbierają pomysły. To są konkrety czy ogólniki? Przypomnę, że wcześniej mówili o odpowiednim marketingu dla dodatku do barna, Unholy przemilcze, tak jak większość poważnych graczy przeszło obojętnie obok niego
    Dnia 2023-08-18 o godz. 16:42 ~Smiechnasali napisał(a):
    > I co ten cytat wnosi? Przyglądają się silnikowi, tworzą dokumentację, zbierają pomysły. To są konkrety czy ogólniki? Przypomnę, że wcześniej mówili o odpowiednim marketingu dla dodatku do barna, Unholy przemilcze, tak jak większość poważnych graczy przeszło obojętnie obok niego

A jakich konkretów potrzebujesz? Pracujemy nad BF2 i importujemy projekt z UE4 do UE5. Mało konkretów? Po imporcie dodamy nowe pomysły do już istniejącego dobrze sprzedającego się tytułu. Czego byś chciał jeszcze?
  • Re: Barn Finders 2 w drodze Autor: ~src [5.184.236.*]
    Jak dobrze się to sprzedaje? Ledwo styka by był zysk
    Dnia 2023-08-18 o godz. 17:37 ~src napisał(a):
    > Jak dobrze się to sprzedaje? Ledwo styka by był zysk

Fakty są takie, że sprzedałeś na historycznym dołku i dzisiaj grubasek pokazał ci w ostatnią godzinę handlu co on myśli o przyszłości spółki, zbierając wszystko jak leci do 2 złociszy a na fixingu zrobił przez chwilę nawet 2,35 więc jest głodny i będzie kupował dalej. Ty zaś oddałeś pod presją trolli po 1,80 chociaż spółka właśnie ogłosiła Barn Finders 2
  • Re: Barn Finders 2 w drodze Autor: ~Antytroll [89.64.44.*]
    Jak spółka ogłosiła Unholy to latała po 7zl, potem już nigdy tego poziomu nie osiągnęła, a gdzie jest teraz? Barn 2 nie jest gwarancją sukcesu
    Dnia 2023-08-18 o godz. 17:53 ~Antytroll napisał(a):
    > Jak spółka ogłosiła Unholy to latała po 7zl, potem już nigdy tego poziomu nie osiągnęła, a gdzie jest teraz? Barn 2 nie jest gwarancją sukcesu

a co jest gwarancją sukcesu? co ma większe szanse na sukces? 1. wydanie gry w gatunku o którym się ma małe pojęcie co prawda z super grafiką ale jednak trafienie w gusta graczy których się nie zna 2. czy może większą szansę na sukces ma wydanie drugiej części gry która ten sukces już odniosła, gdzie się zna swoich graczy, gdzie wiadomo czego oczekują bo się przeczytało wszystkie komentarze negatywne i pozytywne? co ma większą szansę na sukces?
    O sukcesie i czytaniu komentarzy może świadczą dodatki do podstawki barna? Jakie one mają oceny i jaką sprzedaż? Zadowalające???
  • Re: Barn Finders 2 w drodze Autor: ~Alex [188.147.4.*]
    Giełda działa w taki sposób, że ludzie kupują na szczytach i sprzedają na dołkach. Winne są emocje. Później ci ludzie racjonalizują swoje złe decyzje. Próbują przekonać wszystkich że postąpili dobrze sprzedając duality po 1,80. Ale nie przekonasz nikogo z akcjonariuszy do tego że Barn Finders to porażka. Rob sobie co ci się podoba ale przestań nas przekonywać, że decyzja o rozpoczęciu prac nad drugą częścią jest porażką bo przecież pierwsza część sprzedała się bardzo dobrze.
    Czytać się naucz że zrozumieniem najpierw. Gdzie napisałem że barn to porażka? Napisałem, że dodatki minęły się z oczekiwaniami, tłumoku, co widać po ich ocenach. Więc jak się to ma do słuchania komentarzy?
    Dnia 2023-08-18 o godz. 21:30 ~Antytroll napisał(a):
    > Czytać się naucz że zrozumieniem najpierw. Gdzie napisałem że barn to porażka? Napisałem, że dodatki minęły się z oczekiwaniami, tłumoku, co widać po ich ocenach. Więc jak się to ma do słuchania komentarzy?

o i widać ataki personalne, jak to u trolli bez argumentów tylko personalnie przezywanie innych
  • Re: Barn Finders 2 w drodze Autor: ~Gracz [37.249.164.*]
    Kiedy ma być ta gra gotowa?
  • Re: Barn Finders 2 w drodze Autor: ~Hahaha [89.64.44.*]
    A skąd on ma wiedzieć, przecież to troll
  • Re: Barn Finders 2 w drodze Autor: ~Mimi [91.192.165.*]
    Dnia 2023-08-20 o godz. 07:13 ~Gracz napisał(a):
    > Kiedy ma być ta gra gotowa?

Wszystko jest już wykonane w UE 4 to kwestia przeniesienia do nowego engine UE 5 i dodania nowych funkcjonalności aby gra się jeszcze bardziej rozbudowała. Cicho liczę na to, że będą załączone wszystkie DLC z jedynki w Barn Finders 2 + dodatkowe pomysły o których wspominali :)
[x]
DUALITY -0,24% 0,83 2026-04-13 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.