Dobierz więcej proszę aby ta świeczka wyglądała jak należy....swoją drogą nie powinieneś wypisywać po ile kupiłeś...itd...sa ludzie którzy są stratni...ty widać zarobas jestes
Powiedz to temu co dostał po 3 zl dzisiaj. Ja tez dokupilem pare akcji i to nizej niz 3.66 ale to nie znaczy ze mam zarobione, to tylko obniżyło srednia o 3 grosze Niestety dziwnie to wyglada ze ktos wypycha tak na ostro tyle akcji
Hehe luzik … jestem spokojny, po takiej sesji wg mnie może być tylko lepiej. Z punktu widzenia AT mamy sygnał kupna, formacja młota, ale poczekajmy do zamknięcia
Niestety rozczaruje Cię łapie tutaj spadające noże od dawna, chyba krótko tu jesteś, ale ten moment technicznie wygląda dobrze, mamy koniec tygodnia, świece pro wzrostową i obrót, hehe - żeby nie było jak z wynikami, wszystkim się wydawało, że pn bedzie byczy, a wyszło jak zwykle. Jeszcze raz dziękuje wszystkim za wspólną obronę kursu i cóż czekamy na decyzje Zarządu czy nam pomoże zbierać te akcje z prawej
Liczba Akcji Własnych nabywanych przez Spółkę w danym dniu Skupu nie może być wyższa niż 25% średniego
dziennego wolumenu akcji Spółki, które były przedmiotem obrotu na rynku NewConnect w ostatnich 20 sesjach
giełdowych, poprzedzających dzień nabycia Akcji Własnych.
Ja tak to zrozumialem jak ci wyżej pisałem, ze limit obowiazuje w kazdym dniu sesysjnym, a w w tym pliku jest również takie stwierdzenie
Spółka nie będzie nabywać Akcji Własnych po cenie wyższej niż cena z ostatniej niezależnej transakcji bądź
najwyższej aktualnej oferty kupna, w zależności od tego, która z tych wartości jest wyższa.
Co jak rozumiem zabrania im brania od tak akcji po prawej
Poprawcie mnie jesli cos źle rozumuję
Pisałeś o jakiś 4 sesjach wcześniej, więc teraz chyba dobrze to pojmujesz. To nie znaczy, że spółka przy małej płynności nie mogłaby skupić z prawej po zawarciu stosownej uchwały jak to zrobił ostatnio IR Holding, o co między wierszami prosiłem Zarząd w mailu, na co oczywiście nie dostałem od nich odpowiedzi.
Nie wiem czy każdy cie zrozumie, domyślam sie ze chodzi ci o batona 20k z 3.8 Niestety jest on na 4.4 i drugie niestety nadal stoi 29k ma 3.9 Popytu brak i skupu od ekipy chyba również, nie wiem co oni kombinują,albo wymyslili inny sposób albo olali temat