• Kto popuścił?? Autor: ~Arti [79.191.128.*]
    WoJna kolejna o której nie wiem czy jest??
  • Re: Kto popuścił?? Autor: ~Ww [37.47.249.*]
    Wyszedł ten od 35k i dobrze szybciej wrócimy do 4
  • Re: Kto popuścił?? Autor: ~Arti [79.191.128.*]
    Stoi jego pakiet na 3.9 juz nie wspomnę o tym na 3.8
    Jakaś masakra
    A ok widzisz więcej, dzięki za info zaraz wejdę tu ponownie delikatnie
    Średnia cena zakupu 3,66 na Ww możecie liczyć. Promocja trzeba brać
  • Re: Kto popuścił?? Autor: ~Tron [77.252.44.*]
    Dobierz więcej proszę aby ta świeczka wyglądała jak należy....swoją drogą nie powinieneś wypisywać po ile kupiłeś...itd...sa ludzie którzy są stratni...ty widać zarobas jestes
  • Re: Kto popuścił?? Autor: ~ArTi [79.191.128.*]
    Powiedz to temu co dostał po 3 zl dzisiaj.
    Ja tez dokupilem pare akcji i to nizej niz 3.66 ale to nie znaczy ze mam zarobione, to tylko obniżyło srednia o 3 grosze
    Niestety dziwnie to wyglada ze ktos wypycha tak na ostro tyle akcji
    Hehe luzik … jestem spokojny, po takiej sesji wg mnie może być tylko lepiej. Z punktu widzenia AT mamy sygnał kupna, formacja młota, ale poczekajmy do zamknięcia
  • Re: Kto popuścił?? Autor: ~Ww [37.47.209.*]
    Niestety rozczaruje Cię łapie tutaj spadające noże od dawna, chyba krótko tu jesteś, ale ten moment technicznie wygląda dobrze, mamy koniec tygodnia, świece pro wzrostową i obrót, hehe - żeby nie było jak z wynikami, wszystkim się wydawało, że pn bedzie byczy, a wyszło jak zwykle. Jeszcze raz dziękuje wszystkim za wspólną obronę kursu i cóż czekamy na decyzje Zarządu czy nam pomoże zbierać te akcje z prawej
    Skoro nie mamy żadnego info o skupie, to wygląda na to ze żadna akcja nie zostala skupiona w tym tygodniu
  • Re: Kto popuścił?? Autor: ~Ww [77.253.249.*]
    No i fajnie, z uwagi na większy obrót w pt może w pn będą mogli wziąć więcej z prawej :)
  • Re: Kto popuścił?? Autor: ~ArTi [5.173.139.*]
    A to nie jest tak ze w każdym dniu sesyjnym maja ograniczenie w ilości, a nie tak ze jak 4 dni nie kupowali to 5 moga skupic limit z 5 dni łącznie?
    Nie nie tu masz wszystko dot limit skupu
    …https://www.bankier.pl/static/att/emitent/2022-11/EH-SA-Regulamin-Skupu-2022-11-24-sig_202211240039993775.pdf
  • Re: Kto popuścił?? Autor: ~Arti [79.191.128.*]
    Liczba Akcji Własnych nabywanych przez Spółkę w danym dniu Skupu nie może być wyższa niż 25% średniego
    dziennego wolumenu akcji Spółki, które były przedmiotem obrotu na rynku NewConnect w ostatnich 20 sesjach
    giełdowych, poprzedzających dzień nabycia Akcji Własnych.
    Ja tak to zrozumialem jak ci wyżej pisałem, ze limit obowiazuje w kazdym dniu sesysjnym, a w w tym pliku jest również takie stwierdzenie

Spółka nie będzie nabywać Akcji Własnych po cenie wyższej niż cena z ostatniej niezależnej transakcji bądź
    najwyższej aktualnej oferty kupna, w zależności od tego, która z tych wartości jest wyższa.

Co jak rozumiem zabrania im brania od tak akcji po prawej
    Poprawcie mnie jesli cos źle rozumuję
    Pisałeś o jakiś 4 sesjach wcześniej, więc teraz chyba dobrze to pojmujesz. To nie znaczy, że spółka przy małej płynności nie mogłaby skupić z prawej po zawarciu stosownej uchwały jak to zrobił ostatnio IR Holding, o co między wierszami prosiłem Zarząd w mailu, na co oczywiście nie dostałem od nich odpowiedzi.
  • Re: Kto popuścił?? Autor: ~Batonik [77.252.44.*]
    Sprawdźcie arkusz..brak na 20k
    Nie wiem czy każdy cie zrozumie, domyślam sie ze chodzi ci o batona 20k z 3.8
    Niestety jest on na 4.4 i drugie niestety nadal stoi 29k ma 3.9
    Popytu brak i skupu od ekipy chyba również, nie wiem co oni kombinują,albo wymyslili inny sposób albo olali temat
[x]
EKIPA 3,00% 2,06 2025-09-19 16:27:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.