Myślę że jutro zobaczysz niższy poziom dna. Dzisiejszy świeczka i spory górny knot to zwiastuje. Poza tym po spadku kursu widać, że więcej ludzi sprzedaje niż kupuje.
Fundamentalnie dużo zleceń na kupnie dziś było około 21 i powyżej - to twoje ?.Więc nie strasz bo widać dziś było pełno chętnych na zakupy a do sprzedaży brak i tylko straszenie .Teraz poważnie cię pytam ,po co wszędzie odpisujesz i wszystko czytasz I ile zamieżasz kupić ,albo ile już kupiłeś ,bo z tym pisaniem I poświęcaniem czasu to stare numery są a na dniach + 20 % będze
https://m.bankier.pl/forum/temat/13649603
Znalazłem te 2 numery IP ,które są powyżej na Sfinksie oraz na cherry .Gość pisze sam ze sobą .Pod linkiem na forum Sfinksa jest wpis ,z którego można wnioskować jak manipuluje a kurs rośnie ,to samo na cherry .Więc na tych dwóch forach można się odwdzięczyć .Tam ma akcje
Ale jaja.Dobrze że się interesuje .Cherry wzrosło 600 % I teraz zapewne sprzedaje ,to samo z finksem było ,który bardzo wzrósł.Sprawdzcie po ile te dwie spółki wzrosły ,więc tu będze grubo do góry .Ja też zacząłem szukać i to niejaki livemorgpw zainteresował się naszym papierem .
Dziś wychodzi pierwsza, duża aktualizacja do Occupy Mas (do wersji 0.2 lub wyższej). Czy macie względem niej jakieś oczekiwania? Czy jej wypuszczenie przyniesie jedynie krótką "podbitkę" sprzedaży, czy może jednak grze uda się trwale wejść do pierwszego tysiąca top sellerów Steam?
500 osób w grze, prawie 2 tys. ogląda stream i co najważniejsze - awans do TOP400 bestsellerów Steam. Moje powyższe pytanie zostaje jednak w mocy - czy obserwujemy jednorazowy wystrzal czy może trwałą poprawę sprzedaży.
A kto to wie? Trzeba ocenić jak będą wyglądały najnowsze opinie i oceny gry po aktualizacji. Long seller to będzie na 100%, ale pytanie jaki będzie przelicznik na sztuki.
Co się dzieje .Na wakacjach byłem a nie kupiłem ,bo trolle pisały ,że vędze kiepsko a tu już jest miejsce globalne na :
Occupy Mars: The Game - Current Steam Global Top Sellers position is: 148
Kilka dni podbitki po updated cię nie zmieni sytuacji. Sprzedaż w najlepszy okresie była słaba.
Co do wyników finansowych. Jeżeli będą robić duże korekty kosztów (zmiana stanu produktów) plus przychody ze sprzedaży gry to raczej wyjdą na plus po premierze swojej największej gry.
Obroty małe więc spektakularnych wzrostów raczej nie będzie.
W tej chwili sprzedaż na samym Steam to co najmniej 1,5 tys. kopii dziennie (szacuję na podstawie raportów PDG oraz danych innych deweloperów). Pytanie tylko, czy jak pisze Miś, jest to tylko "podbitka" czy jednak odnotujemy stałą poprawę sprzedaży. Narazie zostaje cieszyć się tym co jest, bo w chwili obecnej jest to top2 najlepiej sprzedających się gier w grupie PLW (tuż po Contrabandzie).
No to po Co się udzielasz .Piszesz to co Ci wygodnie i w wiadomym celu !!!.Powyżej dziś piszesz że obroty małe ,to czemu wczoraj nie pisałeś jak było obrotu 150 tyś prawie .