Dlaczego nie rośnie przecież kupiłem akcje za namową forumowiczów tak zachwalających spółkę i wyniki. Rozumiem że trzeba poczekać rok żeby urosło kilkaset % jak prognozujecie. Spółka ma wieloletnie tradycje i pewną pozycję na NC to powinno procentować? A plany jakie ma firma wręcz powinny windować kurs na kolejne ATH. Poprostu ludzie się nie znają a rynek się myli innej możliwości nie widzę.
Dnia 2023-08-17 o godz. 10:57 ~pewnyswego napisał(a): > Dlaczego nie rośnie przecież kupiłem akcje za namową forumowiczów tak zachwalających spółkę i wyniki. Rozumiem że trzeba poczekać rok żeby urosło kilkaset % jak prognozujecie. Spółka ma wieloletnie tradycje i pewną pozycję na NC to powinno procentować? A plany jakie ma firma wręcz powinny windować kurs na kolejne ATH. Poprostu ludzie się nie znają a rynek się myli innej możliwości nie widzę.
Są do wzęcia po 20 zł. chyba roku nie będę czekał takie świetlane perspektywy, spółka też optymistycznie patrzy w przyszłość, znaczące umowy tuż za rogiem. Mam zgodne oczekiwania z większością, nie wygórowane przecież?
Trochę się zwaliło, jak myślicie można dokupić czy jeszcze poczekać. Chciałem kupić mieszkanie za zarobione, ale ceny nieruchomości ciągle rosną i chyba mi znowu zabraknie. Nie wiem teraz co robić, zleci jeszcze?