• Zarobimy bo taki jest plan. Autor: ~pewnyswego [70.34.243.*]
    Dlaczego nie rośnie przecież kupiłem akcje za namową forumowiczów tak zachwalających spółkę i wyniki. Rozumiem że trzeba poczekać rok żeby urosło kilkaset % jak prognozujecie. Spółka ma wieloletnie tradycje i pewną pozycję na NC to powinno procentować? A plany jakie ma firma wręcz powinny windować kurs na kolejne ATH. Poprostu ludzie się nie znają a rynek się myli innej możliwości nie widzę.
  • Re: Zarobimy bo taki jest plan. Autor: ~pewnyswego [45.128.38.*]
    Dnia 2023-08-17 o godz. 10:57 ~pewnyswego napisał(a):
    > Dlaczego nie rośnie przecież kupiłem akcje za namową forumowiczów tak zachwalających spółkę i wyniki. Rozumiem że trzeba poczekać rok żeby urosło kilkaset % jak prognozujecie. Spółka ma wieloletnie tradycje i pewną pozycję na NC to powinno procentować? A plany jakie ma firma wręcz powinny windować kurs na kolejne ATH. Poprostu ludzie się nie znają a rynek się myli innej możliwości nie widzę.

https://www.youtube.com/watch?v=ToScnlf3XuU&ab_channel=kontestujewszsytko
  • Re: Zarobimy bo taki jest plan. Autor: ~kuzu [217.171.61.*]
    Znalazł sie kolejny który zaczal naparzać, ogólnie tu im ciszej tym lepiej dla kursu więc siedzieć cicho
  • Re: Zarobimy bo taki jest plan. Autor: ~TechAnal [147.161.131.*]
    Namawiał to cię tato do nauki :) Jego nie posłuchałeś, za to obcych ludzi tak - winszuję szczęścia, będzie potrzebne!
  • Re: Zarobimy bo taki jest plan. Autor: ~Desi [31.182.60.*]
    No właśnie kolego i to twoja wina, że nie rośnie, bo kupiłeś. Jak sprzedasz to wtedy się będzie działo xd
  • Re: Zarobimy bo taki jest plan. Autor: ~pewnyswego [70.34.251.*]
    Są do wzęcia po 20 zł. chyba roku nie będę czekał takie świetlane perspektywy, spółka też optymistycznie patrzy w przyszłość, znaczące umowy tuż za rogiem. Mam zgodne oczekiwania z większością, nie wygórowane przecież?
  • Re: Zarobimy bo taki jest plan. Autor: ~bfi [188.147.97.*]
    Ciekawe czybte 45k co stoi po 8zl ktoś łyknie czy zdejmą?
  • Re: Zarobimy bo taki jest plan. Autor: ~pewnyswego [70.34.255.*]
    Trochę się zwaliło, jak myślicie można dokupić czy jeszcze poczekać. Chciałem kupić mieszkanie za zarobione, ale ceny nieruchomości ciągle rosną i chyba mi znowu zabraknie. Nie wiem teraz co robić, zleci jeszcze?
  • Re: Zarobimy bo taki jest plan. Autor: ~4jri [217.171.61.*]
    Ja bym już zbierał, czas się kończy zaraz będzie info o AL kurs pewnie ruszy
  • Re: Zarobimy bo taki jest plan. Autor: ~nju [83.5.152.*]
    Bier za wszystko
[x]
SUNTECH 11,41% 1,66 2025-09-19 15:57:41
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.