• Jak Autor: ~Lego [5.173.144.*]
    Sasin w tv to giełda leci na pysk albo suski
  • Re: Jak Autor: ~J-23 [31.61.228.*]
    HAHAHHHhahahaahhhahahahahhahaa
    lubelskiemu 'super' holdingowi snw NIC i NIKT w spadkach przeszkodzić NIE może ,....
    A "menadżery - biznesmeny" z holdu j,w. już nie raz udowodnili , że lepiej by im wyszła zabawa w (klocki) LEGO, niż "inwestowanie" gotówki dawców kapitału z ostatniej emisji prawie 1 MILIONA akcji coś ok. 54 mln zet ,....
  • Re: Jak Autor: ~J-23 [31.61.225.*]
    Sorrki , 'drobna' pomyłeczka

Oczywiście nie MILION akcji . ale 'TYLKO' prawie MILIARD akcji z ostatniego dodruku,...

• Re: Jak Autor: cmpunk [31.61.175.*]
    Dnia 2023-08-17 o godz. 08:49 ~J-23 napisał(a):
    > Sorrki , 'drobna' pomyłeczka
    >
    > Oczywiście nie MILION akcji . ale 'TYLKO' prawie MILIARD akcji z ostatniego dodruku,...
    >

Milion czy miliard, tobie i tak już nic nie pomoże :-D.
    Scettuś, jak typujesz, kiedy nowa plandemia? :-)
    Dnia 2023-08-17 o godz. 09:37 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2023-08-17 o godz. 08:49 ~J-23 napisał(a):
    > > Sorrki , 'drobna' pomyłeczka
    > >
    > > Oczywiście nie MILION akcji . ale 'TYLKO' prawie MILIARD akcji z ostatniego dodruku,...
    > >
    >
    > Milion czy miliard, tobie i tak już nic nie pomoże :-D.
    > Scettuś, jak typujesz, kiedy nowa plandemia? :-)

wc****
    Tak liczyłem , że ty w swoim stylu napiszesz coś o tych KLOCKACH (LEGO)
    Nie jestem jak ty specjalistą od PLANDEMI, ale gdyby lubelski tzw. holding zajął się na poważnie i na serio produkcją np. PLANDEK , to nie musiałbyś się pytać KIEDY ? ?
  • Re: Jak Autor: cmpunk [31.61.175.*]
    Dnia 2023-08-17 o godz. 10:45 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2023-08-17 o godz. 09:37 cmpunk napisał(a):
    > > Dnia 2023-08-17 o godz. 08:49 ~J-23 napisał(a):
    > > > Sorrki , 'drobna' pomyłeczka
    > > >
    > > > Oczywiście nie MILION akcji . ale 'TYLKO' prawie MILIARD akcji z ostatniego dodruku,...
    > > >
    > >
    > > Milion czy miliard, tobie i tak już nic nie pomoże :-D.
    > > Scettuś, jak typujesz, kiedy nowa plandemia? :-)
    >
    > wc****
    > Tak liczyłem , że ty w swoim stylu napiszesz coś o tych KLOCKACH (LEGO)
    > Nie jestem jak ty specjalistą od PLANDEMI, ale gdyby lubelski tzw. holding zajął się na poważnie i na serio produkcją np. PLANDEK , to nie musiałbyś się pytać KIEDY ? ?

Produkują przecież :-).
    A jak tam pogoda? Smażysz się w betonozie? Bo dla mnie super temperatura, i krew nie gęstnieje, nie mam zawału, udaru, nie zemdleję na koncercie, jak ostatnio to co poniektórych dopada ;-D.
    Boję się scettuś, że spotkać ciebie może coś takiego:
    https://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-szok-w-samolocie-pilot-zmarl-w-wc,nId,6966829#crp_state=1
    Dnia 2023-08-17 o godz. 10:58 cmpunk napisał(a):
    >
    > https://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-szok-w-samolocie-pilot-zmarl-w-wc,nId,6966829#crp_state=1

Tak jak pisałem nie raz , nie otwieram twoich 'sensacyjnych' linków , ale w końcówce widac tam jakieś wc jednak nick (wcpunk) zobowiązuje ,....

A może ten zmarły pilot , to jeden z tych 8 , których wypatrzył na ostatniej defiladzie były prezydent Słupska (czy Koszalina) ? ?
  • Re: Jak Autor: cmpunk [31.61.186.*]
    Dnia 2023-08-17 o godz. 11:22 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2023-08-17 o godz. 10:58 cmpunk napisał(a):
    > >
    > > https://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-szok-w-samolocie-pilot-zmarl-w-wc,nId,6966829#crp_state=1
    >
    > Tak jak pisałem nie raz , nie otwieram twoich 'sensacyjnych' linków , ale w końcówce widac tam jakieś wc jednak nick (wcpunk) zobowiązuje ,....
    >
    > A może ten zmarły pilot , to jeden z tych 8 , których wypatrzył na ostatniej defiladzie były prezydent Słupska (czy Koszalina) ? ?

Nie scettuś, to ten, co chciał mieć hulajkę, choć w stanach to raczej zachęcali donatami albo jakimiś wieśmakami :-).
    Ale sam przyznasz, że takie zejście jest chyba dość łagodnym wymiarem kary za bycie systemową owcą, nieprawdaż?
[x]
SANWIL -0,38% 1,31 2026-05-15 16:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.