• Barlinek Autor: ~krzychu [212.67.133.*]
    Dzisiejszy spadek to podpucha- nie bedzie notowań PDA -31 GRUDZIEN przydział akcji serii L.
    Nie widze zasadności spadku.Uwierzyłbym gdyby doszło do notowań PDA ,wtedy byłoby skubanie leszcza z tanich PDA.
    Coś mi sie zdaje ,że zbyt skompiono za PP LICZONO ,że drobnica wysypie sie w koncówce notowań za bezcen i teraz kombinejszyn aby pozbierac po względnie niskiej cenie akje -zamieszanie na FUTURES STWORZYŁO OKAZJE.
    To się nie uda.
    Barlinek odjedzie na północ,kwestia dni ,a moze godzin.
    Trzymac -nie uddawać tak myslę .
  • Re: Barlinek Autor: ~rusałka [79.184.87.*]
    Do 25?
    Jestem za......
  • Re: Barlinek Autor: ~MAMA [87.205.224.*]
    faktycznie coś się będzie dziać na tym papierze od tygodnia strasznie wzrosły obroty duże zainteresowanie tą spółką i widać że ciągle ktoś kupuje drobnica i wystraszeni oddają zresztą jakim trzeba być debilem żeby oddawać poniżej 3 zł
  • Re: Barlinek Autor: ~KRZYCH%% [83.31.194.*]
    wiemy że czasy są ciężkie,ale firma ma sie dobrze
  • Re: Barlinek Autor: ~bak [89.238.19.*]
    Na giełdach tylko pęd owczy ma znaczenie.
  • Re: Barlinek Autor: ~V. Vega [80.53.158.*]
    Dokładnie grubi czekali na koniec, zeby przechwycić prawa poboru a tu podaży nie było. Na fixie też fikcja więc nie zawyżali kursu, zeby pozbierać tanio akcje w najbliższych dniach.
    Zewrzeć zbieracze i poczekać bo widać że oddają drobni..
  • Re: Barlinek Autor: ~Adam1983 [83.4.52.*]
    Dokładnie mi się udało kupić trochę PP po 11gr więc będę miał trochę dość tanich akcji i je przetrzymam nawet lata aż będą kosztować przyzwoita cenę, bo trzeba być frajerem żeby sprzedawać po 2zł akcje spółki, która sobie dobrze radzi.
    Chyba nawet sobie dokupię trochę po te 1,80 a co mi szkodzi :]
  • Re: Barlinek Autor: ~rusałka [79.184.181.*]
    Po ile wyjdą akcje z pp ( jaka cena za 1 akcję dla posiadaczy pp)?
  • Re: Barlinek Autor: ~ryszard [87.205.226.*]
    jestem bankrutem przez tą spółke i co ja teraz kur..... a mam zrobić za co kredyt spłace ludzie opamiętajcie się ile można sprzedawać i dawać wciągać się na spadki może wy lubicie tracić ale ja nie i miłe święta poszły w piz...du
  • Re: Barlinek Autor: ~jacek [87.96.121.*]
    dziś dowiedzieliśmy się kto zwalił kurs pp 16milionów szt po 0,45 - za kilka dni dowiemy się kto to kupił bo ktoś to kupił
    dlatego mam pytanie czy to złe info że sprzedali ??????? czy dobre info że ktoś kupił za siedem milionów zlotych pp ??????????????i jeszcze jedno taka tranzakcja musiała być dogadana czyli przewał w pierwszych minutach notowań pp czyli sztuczna zwała kursu - to właśnie te akcje zrobiły kurs -50% to one dały początek lawinie i to wszystko było dogadane i ustawione wcześniej

a kto to kupił ???????
  • Re: Barlinek Autor: ~swx [194.242.62.*]
    jestem w podobnej sytuacji jak Ryszard, ale kuśwa nie sprzedam czekam na wzrosty muszą nastapić, już wysztarczająco dużo straciłem.
    Pozdrawiam nie wyprzedających
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.205.226.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~bak [89.238.19.*]
    Zawsze ktoś kupi.Kupowali ponad rok temu od K. pakietówki Boryszewa po29zł,Midasa po 30 zł i Krazusa po 15 zł.a po ile dziś są ?
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~brik [87.204.120.*]
    ale rok temu byla inna sytuacja. a dzis ryzyko strat jest znacznie mniejsze.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~jutro [79.185.95.*]
    to po ile wy to kupowaliście skoro jesteście tak strasznie w plecy??
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~bak [89.238.19.*]
    Najwięcej kupowało po 26 zl, bo i największe obroty byly wtedy.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~JUTRO [79.185.95.*]
    Dnia 2008-12-19 o godz. 10:57 ~bak napisał(a):
    > Najwięcej kupowało po 26 zl, bo i największe obroty byly
    > wtedy.

a jak tak to przepraszam :( ale czy nie słyszeliście o pojęciu cięcia strat?? wiem ze się łatwo mówi no ale...
    życzę rychłego odrobienia strat i zarobienia dużej gotówki !!
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Adam1983 [83.5.67.*]
    A teraz sprzedają po 2zł dobry interes robią nie ma co.
    Ja kupiłem po 2zł sztukę i jeszcze będą akcje z PP kupionych za astronomiczne 11gr wiec teraz będę czekał aż pójdzie w gore z tego poziomu w dłuższej perspektywie może być raczej tylko wzrost :)
    Ci co sprzedali po 2zł dzięki i teraz możecie tylko chodzić wkur.... ci, co mimo tego nie sprzedali gratulacje wytrwałości z czasem wam sie opłaci tylko pytanie, jaki to będzie czas i czy możecie tyle czekać :P

Pozdrawiam
[x]
BARLINEK -3,17% 1,22 2014-01-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.