• I sypania ciag dalszy Autor: ~Lipa [128.1.186.*]
    300k zrzucone teraz kolejne, zasypują wszystko, ciekawe czy jeszcze dziś 8gr z przodu
  • Re: I sypania ciag dalszy Autor: ~No [77.111.246.*]
    To było do przewidzenia, ide o zakład że 8gr na dniach zaliczy, sypacz ma sporo jak widać, pewnie resstki rosinski wywala
  • Re: I sypania ciag dalszy Autor: ~AloAlo [37.30.114.*]
    Jutro witamy 0.07 :)
  • Re: I sypania ciag dalszy Autor: ~h-l [31.60.43.*]
    Ciekawe ile osób dało się nabrać i to łyknęło teraz tak jak piszesz powrót na 7gr. Naprodukowali miliony akcji i ciężko im będzie to komuś upchać bo coraz mniej chętnych na te grosiki.
  • Re: I sypania ciag dalszy Autor: ~Hyhy [77.111.246.*]
    A mogłeś kupić h-l z 500k i wywalic dzis, przytulić z 10 tysiakow to się śmiałeś co kasy brak, nie stać
  • Re: I sypania ciag dalszy Autor: ~Tak [5.173.2.*]
    Dnia

> A mogłeś kupić h-l z 500k i wywalic dzis, przytulić z 10 tysiakow to się śmiałeś co kasy brak, nie stać

On pewnie nie widział raporty albo nie rozumie pewnych pozycji, wytłumacz mu
  • Re: I sypania ciag dalszy Autor: ~h-l [31.60.43.*]
    Ja dziękuję takich spółek nie ruszam a NC omijam szerokim łukiem raz tylko w to się wpakowałem i nawet gdyby wyniki podali 1000% zysku tego nie tknę i radzę przejrzeć wam wszystkim na oczy w co pchacie kasę.
  • Re: I sypania ciag dalszy Autor: ~Nom [77.111.246.*]
    Bo grać nie potrafisz. Ty omijasz ja zarabiam i nie patrze czy gniot czy nie, liczy się kasa. Ty narzekasz, przegapiłeś rajd bo nie potrafisz myslec. Ja tu kolejny ładny zysk kleplem tylko trzeba mieć cxym grać a nie ujadac. Na takich jak ty kase się robi. Na szerokim też cie ogola. Bajki prezesow mnie nie interesują moze byc gniot i spekulacja tak się zarabia
  • Re: I sypania ciag dalszy Autor: ~Gniot [145.239.198.*]
    Gniot leci
  • Re: I sypania ciag dalszy Autor: ~h-l [31.60.11.*]
    Co za bzdury piszesz to bajki dla małych dzieci jak mogłeś na tym zarobić jak to spada cały czas od lat stoi w granicach 7-8gr. Bredzisz i nie oszukuj sam siebie ale kupuj ile tylko ci kasy starczy akcji naprodukowali grube miliony. Powodzenia w zakupach.
  • Re: I sypania ciag dalszy Autor: ~Nom [77.111.246.*]
    To ty bzdury piszesz gdzie stoi od lat w granicach 7-8? Nie wprowadzaj w błąd.

2021rok miales poziomy 9gr potem pompa na 50gr mogłeś grać i uciekac,
    7,8gr masz dopiero w 23roku i czasu na zbieranie bylo duzo. Pisalem ci to bo ujadales.
    Wystarczyło zbierać w ostatnim czasie gdy poleciało na 7gr. Pisalem ze zbieram a Ty wtedy znowu ujadales.
    Pytam znowu
    Gdzie byłeś gdy grano pod szacowane co? Było sporo czasu obkupić się po ok 8gr a po infie wywalic jak roslo pod 15gr choćby po drodze Co ty robiłeś?

Kto ci kazał tu siedzieć tyle czasu? Jak nie potrafisz rozgrywać takich spolek to lepiej do roboty idz robic za 5tysiakow

Trzeba było brqc z 500k i wywalac pod szacowane proste ale tacy jak ty woleli ujadac gdy cena szurala na dnie i terwz to samo bylo, zeszło na 7 i płaczu co niemiara.
    Grac trzeba miec czym, idz robic na etat lepiej za 5tysiakow moze na ryz będzie
  • Re: I sypania ciag dalszy Autor: ~hiena [114.111.133.*]
    Dnia 2023-08 16 o godz. 18:45 ~Nom napisał(a):
    > To ty bzdury piszesz gdzie stoi od lat w granicach 7-8? Nie wprowadzaj w błąd.
    > >
    > > 2021rok miales poziomy 9gr potem pompa na 50gr mogłeś grać i uciekac,
    > > 7,8gr masz dopiero w 23roku i czasu na zbieranie bylo duzo. Pisalem ci to bo ujadales.
    > > Wystarczyło zbierać w ostatnim czasie gdy poleciało na 7gr. Pisalem ze zbieram a Ty wtedy znowu ujadales.
    > > Pytam znowu
    > > Gdzie byłeś gdy grano pod szacowane co? Było sporo czasu obkupić się po ok 8gr a po infie wywalic jak roslo pod 15gr choćby po drodze Co ty robiłeś?
    > >
    > > Kto ci kazał tu siedzieć tyle czasu? Jak nie potrafisz rozgrywać takich spolek to lepiej do roboty idz robic za 5tysiakow
    > >
    > > Trzeba było brqc z 500k i wywalac pod szacowane proste ale tacy jak ty woleli ujadac gdy cena szurala na dnie i terwz to samo bylo, zeszło na 7 i płaczu co niemiara.
    > > Grac trzeba miec czym, idz robic na etat lepiej za 5tysiakow moze na ryz będzie

No właśnie gdzie h-l on był jak graliśmy pod szacunki????
    Jeszcze kłamie perfidnie że kurs 7-8 od lat tu jest a te pompy po drodze to ślepy by zauważył.

Jak ja się cieszę że takich h-l i podobnych jest wielu ,zero praktyki, spekulacji tylko ujadanie a my na tym orzystamy bo nerwowo oddają tu czy tam gdzieś.
    A z tym kapitałem racje masz, "trzeba mieć czym grać na giełdzie.
    Taki h-l kupi mały pakiecik i liczy na duże wzrosty a z dużą kasą wystarczy mały ruch i masz więcej ,łapie się okazje proste.
    A ostatnio na nc to sporo ich bo gry pod raporty były, krótka PIŁKA ,NAKARMIENIE LESZCZA I NA KOLEJNĄ TAK SIĘ BAWI .
    Kisić się to może drobnica, nie wypali ruch to się tnie i już. Lata gry uczą ale pazerność zeruje i taki h-l narzeka .

[x]
MUNAR -4,04% 0,50 2025-10-03 16:44:26
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.