Widzę że niczego się nie nauczyliście wy rybie pomioty. Przestańcie się podemnie podszywać.
Wiem że szef wam tak kazał ale zawsze możecie powiedzieć szefowi że nie zamierzacie robić z siebie jeszcze większych durnii niż jesteście. Albo też możecie po prostu zmienić pracę i zacząć pracować uczciwie.
Nigdy się nie dowiesz jaki wynik apelacji bo spółka na pewno nie opublikuje tej informacji a samodzielnie nie odnajdziesz wyroku jak nie znasz numeru sprawy. Mając na uwadze fakt że komunikacja w tej sprawie ze strony spółki nie istnieje, można przypuszczać że wyrok był niekorzystny dla spółki.
W sumie... sąd powinien opublikować wyrok przez portal orzeczeń sądowych, a tego nie zrobił. Sprawdziłem. Numer sygnatury będzie XXGC##/2019 i w sumie tylko tego # brakuje do szczęścia, ale w opublikowanych orzeczeniach z lutego 2023 nie ma żadnego dotyczącego SF. Jeszcze. Można też spróbować do sądu zadzwonić, jako zatroskany udziałowiec...
Dlaczego nie możesz? jak podasz numer sprawy to nic złego śmiało możesz podać, ja bym chciał się upewnić czy to prawda możesz to udowodnić jeśli to prawda
pietrek jeżeli nie podasz numeru sprawy to znaczy że ponownie manipulujesz i kłamiesz. Podanie numeru sprawy na forum bankiera nie jest zakazane i nielegalne
Zastanawiałem się nad kupnem akcji i nie wiem po co mnie atakujesz, zapytałem czy możesz mi to udowodnić bo chciałem to zweryfikować, a ty wyzywasz mnie od przestępcy, jeszcze w liczbie mnogiej? Wtf
No i po co to kontynuujecie? Cyklicznie wracacie do udawania zatroskanych inwestorów. Jak nie udawanie inwestorów, to podszywanie się pode mnie i Rocardo. Jak ni npodszywanie sie to spam propagandy "sukcesu". Wy na serio uważacie, że ktos się na to nabiera? Ale skoro juz tu jesteście, to zapytam... gdzie sa gry?
"Zastanawiałem się nad kupnem akcji"
A co cie przekonało "inwestorze"? Wyrzucenie SF ze Steam za fałszowanie recenzji? Brak zysku i same odpisy za 2022? Brak gier obiecywanych od 2016 roku? Ucieczka głownego inwestora (PlayWay), czy wyrok za nielegalne operacje na akcjach serii B? A możw brak chętnych na akcje serii C przekonal cię do zainteresowania sie społka?
Brak słów ale dzięki za odpisanie, jak tu są same takie Piotry które oskarżają od przestępców normalnych ludzi którzy chcą się czegoś dowiedzieć przed zainwestowaniem i mówią o prawomocnych wyrokach i nie potrafią tego udowodnić to dzięki
Ponawiam pytanie "inwestorze". A co cie przyciagnelo do SimFabric? Wyrzucenie SF ze Steam za fałszowanie recenzji? Brak zysku i same odpisy za 2022? Brak gier obiecywanych od 2016 roku? Ucieczka głownego inwestora (PlayWay), czy wyrok za nielegalne operacje na akcjach serii B? A możw brak chętnych na akcje serii C przekonal cię do zainteresowania sie społka?
Piotrze nie ma nic złego w tym że powiedziałbyś w którym miesiącu zapadł prawomocny wyrok. Czyli jeśli uważasz że nie poinformują to uważasz też że nie będzie żadnej konsekwencji dla spółki związanej z tym wyrokiem bo nawet się nie dowiemy. Mówiłeś też że nie wejdą na gpw :)
Dziękuję. Nie jesteś wiarygodny jak zawsze. A i w tych Twoich wypocinach to nie cd projekt chyba o nich pisał tylko cd action haha. Taki szczegół. Popraw to grzecznie i posłusznie
"Popraw to grzecznie i posłusznie"
Poprawiam, ale nie poslusznie, po prostu nie chce nikogo wprowadzic w błąd. No ale potrzebujesz dodawać takie formułkiz bo tylko tak dlmozesz dac ukojenie swojemu ego. :)
"Po prostu sprawia mi przyjemność szturchaniem kijem Ciebie"
Dlaczego kopiujesz moje zdania? To ja używałem tego stwierdzenia wiele razy w stosunku do was. Wpadliscie w BDM na genialny pomysł kopiowania tego, co ja pisze o was i uzywania tego przeciwko mnie? :) Was na serio trzeba poddać jakiejs ewaluacji. :)
Twój skrajny brak kompetencji pozbawia Cie wiarygodności. Popracuj nad tym. Aktywność na forum nie jest chyba szczytem Twoich możliwości, a nawet tutaj nie dajesz rady...
Część jest wydanych i sprzedawanych.
Miłego dnia Piotrze. Jesteś ciekawą rozrywką intelektualną, ale na mało wymagającym poziomie. Popracuj nad tym, bo czasem może wpadnę.
Wpadniesz to doceli. Wypranie milionów z publicznych pieniędzy zagwarantowało wam pierwsze .iejsca na listach do sprawdzenia po zmianie ekipy. Żaden pisowiec czy ziobrowiec was nie obroni.
Nie nie sugeruje ale chciałem sprawdzić czy naprawdę był jakiś wyrok, ale odpowiedzi tego prostaka rozjaśniło mi troszkę parę spraw bo z tego co czytam to poruszał jeszcze parę innych spraw które nie miały pokrycia i się nie sprawdziły
"chciałem sprawdzić czy naprawdę był jakiś wyrok"
Wejdź w oficjalne komunikaty spółki, a zobaczysz informacje o wyroku. Udajesz zainteresowanego spółka, a nawet nie wiesz, że Leszczynscy opublikowali juz wyrok? Ale za to jak ładnie podpiełas zdanie, że "i inne sprawy nie maja pokrycia", bo udajesz, że wyroku nie było. Zrozumcie kaleki umysłowe, że każdy i westor spraedza takie info osobiscie i zestawia wasze kłamstwa z rzeczywistoscia i dlatego twlen krzak szoruje po dnie. Rzygać mi sie chcę na wasza myśl, jak mozna tak manipulować i klamać? Jesteście ścierwem.
"bo z tego co czytam to poruszał jeszcze parę innych spraw które nie miały pokrycia i się nie sprawdziły"
Wymieniaj je więc. Ktore jeszcze się "nie sprawdziły" Julka?
Wyminiaj te "pare innych spraw które nie miały pokrycia i sie nie sprawdziły". Chuba nie chcesz żeby potencjalni inwestorzy uznali cię za klamce? Jezeli nie podasz tych przykladow, tak wlasnie bedzie, a wasz krzak spadnie jeszcze nizej wy geniusze PR. Wy galaktyczni socjotechnicy. Wy geniusze relacji inwestorskich.
Podaj przykłady tych "paru innych spraw które nie miały pokrycia i się nie sprawdziły". Rujnujesz resztki tego krzaka kaleko umysłowa ciagnąc to dalej nie podając przykładów.
Wyminiaja te "pare innych spraw które nie miały pokrycia i sie nie sprawdziły", raz raz. Od tego zależy wiarygodność twojego naganiania na tego krzaka i udawania inwestora. :)