• Mega raport!!!! Cel 50gr!!!!! Autor: ~Majk [31.60.66.*]
    Zysk prawie pół miliona!!!! Grubo jak na taka wycenę !!! :)
  • Re: Mega raport!!!! Cel 50gr!!!!! Autor: ~h-l [31.60.36.*]
    Ale wywaliłeś dobry żart usuń zero i to będzie wartość za te akcje 5gr. W co wy ładujecie kasę.
  • Re: Mega raport!!!! Cel 50gr!!!!! Autor: ~Taa [77.111.246.*]
    Ja ładowałem po 7gr oni gdy h-l płakał jak go ubrali a wczoraj sporo wywalilem, piękny zysk cieszysz się? Bo ja ciszę się że jesteś dawcą i placzesz hahhaha
  • Re: Mega raport!!!! Cel 50gr!!!!! Autor: ~h-l [31.60.36.*]
    Ja takich spółek nie tykam ale widzę, że ty lubisz ryzyko więc kupuj takich dawców spółka potrzebuje przecież komuś trzeba te miliony akcji z emisji opchać. Widzę,że do niektórym nic nie dociera i jadem plują.
  • Re: Mega raport!!!! Cel 50gr!!!!! Autor: ~haha [185.232.21.*]
    Dnia 2023-08-17 o godz. 15:09 ~h-l napisał(a):
    > Ja takich spółek nie tykam ale widzę, że ty lubisz ryzyko więc kupuj takich dawców spółka potrzebuje przecież komuś trzeba te miliony akcji z emisji opchać. Widzę,że do niektórym nic nie dociera i jadem plują.

No do mnie nie dociera ,zbyłem wczoraj 600k ,kupowane jak tacy jak ty marudzili miedzy 7-8gr , czasu było dużo a ty co siedzisz tu dalej z 0zł na koncie a ja zaklepane ponad ok 9 000 zł i co leszczu a na dwóch kolejnych 3 tyś i 4 tysiaki .
    Tak samo pod szacowane zgarnąłem pokaźną sumkę bo tez brałem jka tacy jak ty ujadali.
    Jak tam pustka w portfelu ???
    Straci taki i potem marudzi jak to źle i siedzi na spółkach, ale tacy sa potrzebni na kim by się zarabiało hahahahahhaa
    Pamietaj tu 9tysiaków a ty 0zł tym się różnimy hahahahah

• Re: Mega raport!!!! Cel 50gr!!!!! Autor: ~hiena [91.219.236.*]
    Dnia 2023-08-17 o godz. 15:59 ~haha napisał(a):
    > Dnia 2023-08-17 o godz. 15:09 ~h-l napisał(a):
    > > Ja takich spółek nie tykam ale widzę, że ty lubisz ryzyko więc kupuj takich dawców spółka potrzebuje przecież komuś trzeba te miliony akcji z emisji opchać. Widzę,że do niektórym nic nie dociera i jadem plują.
    >
    >
    > No do mnie nie dociera ,zbyłem wczoraj 600k ,kupowane jak tacy jak ty marudzili miedzy 7-8gr , czasu było dużo a ty co siedzisz tu dalej z 0zł na koncie a ja zaklepane ponad ok 9 000 zł i co leszczu a na dwóch kolejnych 3 tyś i 4 tysiaki .
    > Tak samo pod szacowane zgarnąłem pokaźną sumkę bo tez brałem jka tacy jak ty ujadali.
    > Jak tam pustka w portfelu ???
    > Straci taki i potem marudzi jak to źle i siedzi na spółkach, ale tacy sa potrzebni na kim by się zarabiało hahahahahhaa
    > Pamietaj tu 9tysiaków a ty 0zł tym się różnimy hahahahah
    >
    >
    Dołączam się ,h-l pisął że od lat stoi po 7-8.

Dnia 2023-08 16 o godz. 18:45 ~Nom napisał(a):
    > To ty bzdury piszesz gdzie stoi od lat w granicach 7-8? Nie wprowadzaj w błąd.
    > >
    > > 2021rok miales poziomy 9gr potem pompa na 50gr mogłeś grać i uciekac,
    > > 7,8gr masz dopiero w 23roku i czasu na zbieranie bylo duzo. Pisalem ci to bo ujadales.
    > > Wystarczyło zbierać w ostatnim czasie gdy poleciało na 7gr. Pisalem ze zbieram a Ty wtedy znowu ujadales.
    > > Pytam znowu
    > > Gdzie byłeś gdy grano pod szacowane co? Było sporo czasu obkupić się po ok 8gr a po infie wywalic jak roslo pod 15gr choćby po drodze Co ty robiłeś?
    > >
    > > Kto ci kazał tu siedzieć tyle czasu? Jak nie potrafisz rozgrywać takich spolek to lepiej do roboty idz robic za 5tysiakow
    > >
    > > Trzeba było brqc z 500k i wywalac pod szacowane proste ale tacy jak ty woleli ujadac gdy cena szurala na dnie i terwz to samo bylo, zeszło na 7 i płaczu co niemiara.
    > > Grac trzeba miec czym, idz robic na etat lepiej za 5tysiakow moze na ryz będzie

No właśnie gdzie h-l on był jak graliśmy pod szacunki????
    Jeszcze kłamie perfidnie że kurs 7-8 od lat tu jest a te pompy po drodze to ślepy by zauważył.

Jak ja się cieszę że takich h-l i podobnych jest wielu ,zero praktyki, spekulacji tylko ujadanie a my na tym orzystamy bo nerwowo oddają tu czy tam gdzieś.
    A z tym kapitałem racje masz, "trzeba mieć czym grać na giełdzie.
    Taki h-l kupi mały pakiecik i liczy na duże wzrosty a z dużą kasą wystarczy mały ruch i masz więcej ,łapie się okazje proste.
    A ostatnio na nc to sporo ich bo gry pod raporty były, krótka PIŁKA ,NAKARMIENIE LESZCZA I NA KOLEJNĄ TAK SIĘ BAWI .
    Kisić się to może drobnica, nie wypali ruch to się tnie i już. Lata gry uczą ale pazerność zeruje i taki h-l narzeka .

Po co manipulujesz h-l pisząc że kurs od lat po 7-8,wyżej masz podane nie oszukuj ludzi ,naucz się robic kase albo do warzywniaka za ladę .

• Re: Mega raport!!!! Cel 50gr!!!!! Autor: ~September1939 [83.5.112.*]
    Hahahah leszczu to są grosze hahah 9 tysi hahah. Co za leszcz hahah.
  • Re: Mega raport!!!! Cel 50gr!!!!! Autor: ~biedny [46.22.223.*]
    Dnia 2023-08-17 o godz. 17:43 ~September1939 napisał(a):
    > Hahahah leszczu to są grosze hahah 9 tysi hahah. Co za leszcz hahah.

O milioner
    Ja np tylko 7,5 k zgrałem na to dopiero bieda tyle że mam kilkanaście spółek i z każdej kapie od 3- 7 k jedynie coś więcej na Będzinie 22k wpadło , a może dlatego że ja spekuluje ,nie znam się biedny jestem
[x]
MUNAR -10,67% 0,40 2025-09-29 15:29:35
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.