• Domy na sprzedaż - olx Autor: ~Mat [109.95.116.*]
    Dziwne, że nikt z Was nie interesuje się również kwestia budowlana spółki. Wystarczy śledzić oferty na olx.pl. Sprzedają 2 domy, które są już prawie gotowe (byłem na oględzinach). Do tego projekt z dofinansowania zakończony. Kapitalizacja na poziomie 5 mln zł

Link: www.olx.pl/oferty/user/1wejht
  • Re: Domy na sprzedaż - olx Autor: ~Szok [46.134.110.*]
    Tu tez już sprzedali trzy lata temu do tej pory żadnego zysku nie pokazali pralnia pieniędzy czy fejkowe espi dają pod sprzedaż 150mln akcji?

Zarząd APIS S.A. z siedzibą w Biłgoraju ("Spółka") niniejszym informuje że zostały zakończone prace budowlane przy budynku wielorodzinnym znajdującym się w Warszawie przy ulicy Budowlanej, 95% lokali w tej inwestycji zostało sprzedanych.
  • Re: Domy na sprzedaż - olx Autor: ~Mat [109.95.116.*]
    Rozumiem. Lecz na chwilę obecną zestawiam fakty, które sam sprawdziłem.
    W przypadku dofinansowania wystarczyło sprawdzić Baze Konkurencyjności gdzie widać jak spółka realizuje kolejne kroki dofinansowania. Wystarczy sprawdzić, zadzwonić, umówić się na spotkanie i będziecie spokojniejsi.
    Dla tych, którzy nigdy nie procedowali dofinansowań wpiszcie w wyszukiwarce "baza konkurencyjności apis sa". W oparciu o tą bazę upublicznia się przetargi, wyniki postępowań. Może przyda Wam się to również w przypadku innych spółek.
    Napisz te brednie i podpisz się swoim imieniem i nazwiskiem bo jesteś tak samo wiarygodny jak ozieblo z jego mafia chyba ze jesteś z jego kliki i dalej masz coś do sprzedania naiwnym
    Przecież daje Tobie wskazówki. Link do ich ogłoszeń, do przetargów prowadzonych w ramach dofinansowania. To są fakty, nie zakrzywiam rzeczywistości. Wiem, że spółka nie powinna być na giełdzie ze względu na stosunek do mniejszościowych akcjonariuszy, wyprzedaż głównego akcjonariusza. Do tej spółki należy podchodzić spekulacyjnie, nie inwestycyjnie. A z Wami chciałem podzielić się garścią faktów, które udało mi się znaleźć.
    Ja tobie również podałem wiadomość która ozieblo podał do informacji rynkowej to kolejne jego oszustwo przez lata 0 zysków na tej spółce tylko straty kolejny raport i kolejny rekord w stratach a ty człowieku bredzisz o jakichs perspektywach dopiero co sprzedał DZIESIĄTKI MILIONÓW AKCJI pod kolejne kłamstwo o inwestycji która została odwołana i jakoś nie kupuje złodziej spowrotem akcji????
    Rozumiem. I co w związku z tym? Nadal tutaj jesteś więc liczysz na zarobek na akcjach. Zrobiłeś coś więcej, aby móc na nich zarobić? Zrobiłeś research? Bo inaczej nie rozumiem dlaczego tutaj jesteś?
    To nie jesteś zbyt inteligetny i najwyraźniej ty tu jesteś od tygodnia naganiasz na trupa żeby z haka zejść
    Spokojnie, jestem tutaj już od dłuższego czasu. Fixy, zawieszenie, wyprzedaż. Znam to i jak każdy tutaj liczy na zysk pod projekty gamingowy. Rozumiem Twoje rozżalenie, lecz to jest biznes i giełda. Bądź pragmatyczny i z dystansem analizuj sytuację wokół spółki. I pamiętaj, ryzyko tutaj jest spore.
    Chłopie ozieblo swoimi manipulacjami i fałszywymi espi celowo wprowadza w błąd bądź nawet nie podaje wielu informacji to jest zwykły ignorant i oszust oby dostał w końcu spore kary bo się po prostu mu należy nauczka staremu cwaniakowi firma budowlana wyprowadzająca zyski i przy okazji sprzedają na potęgę akcje kontrola się należy jak psu buda
    I tu się zgadzam.
  • Re: Domy na sprzedaż - olx Autor: ~Prokurator [46.204.76.*]
    W czym problem? Zgłoś sprawę na prokuraturę jak wg ciebie to oszustwo.
[x]
APIS 3,03% 0,02 2026-05-19 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.