• Raport Autor: ~Harko [188.146.110.*]
    Niestety raport i perspektywy, które na końcu podsumował zarząd nie pozostawia wątpliwości, że tam już chyba nie ma nikogo, kto ma cień optymizmu. Osobiście niestety tez jestem już go pozbawiamy. Chyba czas pogodzić się z porażką inwestycyjną. Amatorka w sposobie zarządzania tą spółką bije po oczach. Pozdrawiam akcjonariuszy
  • Re: Raport Autor: ~Buahahahaha [79.191.84.*]
    Najwazniejsze ze warujesz tu kundlu. Sprzedaj all in 04 09.br po co masz sie meczyc tu smarku i marudzic ?

Tu pryszcze z akcjami za 20k sa zbedni.

Natomiast nie znasz dnia ani godziny.

Taka jest gielda amatorze.
  • Re: Raport Autor: ~Harko [188.146.110.*]
    Nie chcę być nieuprzejmy, ale twój sposób wysławiania wskazuje na to, że prawdopodobnie kundel cię zrobił. Pozdrawiam akcjonariuszy
  • Re: Raport Autor: ~Buahahahaha [5.184.97.*]
    Wiesz ile mnie obchodzi twoja nieuprzejmosc ? Tyle co zeszloroczny snieg pryszczu.

Tu nie ma miejsca dla miekkich fajek.

Wystawiaj PKC 04.09.br, po co masz sie pryszczu meczyc ?
  • Re: Raport Autor: ~Harko [188.146.110.*]
    To że w kółko będziesz kogoś nazywał pryszczem, co drugie zdanie i ten żałosny nick wskazują na to, że znalazłeś sobie tu małe poletko, żeby odpracować to jak pewnie w normalnym życiu po tobie jadą. Myślę że jesteś zwykłym słabiakiem, dla którego fora internetowe typu Bankier są jak butla z tlenem w smutnym życiu pozbawionym sukcesów. Każdy na giełdzie popełnia błędy, ale tylko nieudacznicy życiowi cieszą się z błędów innych. To tyle. I tak ci za dużo uwagi poświęciłem przeciętniaku. Pozdrawiam akcjonariuszy
  • Re: Raport Autor: ~Buahahahaha [79.191.84.*]
    Sprzedaj po PKC na otwarciu.

Pisaniem leszczu ze tu juz nic nie bedzie - to dopiero jest analiza pryszcza.

Jak widac tylko ty warowales i musialem nadac pierwszy na forum jak to jest zle.

Wiec dla kogo forum jest formą upuszczenia swoich zali ?

Nie ze mna te numery smarku. Waruj i szczekaj. Tyle ci zostalo.
  • Re: Raport Autor: ~Biotech [37.248.160.*]
    Ale kiedy te otwarcie? Przed szampanem zdarzą?
  • Re: Raport Autor: ~Pozdrawiam [5.184.97.*]
    Pozdrawiam amatora pryszcza co nie ma pojecia o gieldzie.

Wystawiaj amatorze PKC juz dzis.
  • Re: Raport Autor: ~Mzr [89.151.33.*]
    Racja ten sam bełkot kopiuj wklej z poprzednich raportów a Placek tylko buahahahah wypisuje i waruje tu codziennie
  • Re: Raport Autor: ~mjk [31.0.82.*]
    Powinni w końcu podawać dane z konsolidacji z cegc, bez tego obraz z raportu jest niepelny. Ogólnie natomiast racja że z perspektywy treści raportu sytuacja wygląda nieciekawie.
  • Re: Raport Autor: ~Olaf [195.136.19.*]
    Gdzie te miliony z Mapy pryszczu? Kundelku placusia - znowu strata????
    Buhahahhahahaha
  • Re: Raport Autor: ~ttt [5.173.31.*]
    Ta spółka ma DNA z samego dna rowu mariańskiego
[x]
HYENERGY -3,73% 2,32 2025-08-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.