Niestety raport i perspektywy, które na końcu podsumował zarząd nie pozostawia wątpliwości, że tam już chyba nie ma nikogo, kto ma cień optymizmu. Osobiście niestety tez jestem już go pozbawiamy. Chyba czas pogodzić się z porażką inwestycyjną. Amatorka w sposobie zarządzania tą spółką bije po oczach. Pozdrawiam akcjonariuszy
To że w kółko będziesz kogoś nazywał pryszczem, co drugie zdanie i ten żałosny nick wskazują na to, że znalazłeś sobie tu małe poletko, żeby odpracować to jak pewnie w normalnym życiu po tobie jadą. Myślę że jesteś zwykłym słabiakiem, dla którego fora internetowe typu Bankier są jak butla z tlenem w smutnym życiu pozbawionym sukcesów. Każdy na giełdzie popełnia błędy, ale tylko nieudacznicy życiowi cieszą się z błędów innych. To tyle. I tak ci za dużo uwagi poświęciłem przeciętniaku. Pozdrawiam akcjonariuszy
Powinni w końcu podawać dane z konsolidacji z cegc, bez tego obraz z raportu jest niepelny. Ogólnie natomiast racja że z perspektywy treści raportu sytuacja wygląda nieciekawie.