• Z raportu 2Q. Autor: ~BG [89.64.7.*]
    Spółka po okresie przygotowania do rozpoczęcia kolejnego przedmiotu działalności w ramach
    nabytego w I kwartale przedsiębiorstwa wyposażonego w zorganizowany zespół składników
    niematerialnych i materialnych przeznaczony do prowadzenia działalności gospodarczej w branży
    automotive - dystrybucji i sprzedaży komponentów do samochodów, w II kwartale rozpoczęła jako
    dystrybutor sprzedaż zestawów do samodzielnego serwisowania klimatyzacji samochodowych.
    Rozpoczęcie działalności w powyższym zakresie pozwoliło na wygenerowanie znaczącego wzrostu
    przychodów oraz zysku w II kwartale.
  • Re: Z raportu 2Q. Autor: ~Hhn [94.254.180.*]
    Pisza ze w tym kwartale rozbudowywuja dystrybucje na europe wiec zyski beda rosnac szybko
  • Re: Z raportu 2Q. Autor: ~BH [31.0.58.*]
    Na której stronie jest ta wzmianka, bo nie widziałem?
  • Re: Z raportu 2Q. Autor: ~BG [31.0.58.*]
    Dobra, mam. Jest napisane, że w 2q dopiero rozpoczęli wstępna budowę siatki dystrybucji na kilku zagranicznych rynkach.
  • Re: Z raportu 2Q. Autor: ~Mentol [89.64.21.*]
    A już pół banki zysku maja
  • Re: Z raportu 2Q. Autor: ~BG [31.0.58.*]
    Wzialem dzisiaj za około 4% kapitału i tak zostawię. Wygląda to bardzo dobrze jak na spółkę o kapitalizacji około 6 milionów. Elegancki skok przychodu i zysku. Cały FF to niecały milion, więc należy oczekiwać że bujanie będzie duże, ale przy perspektywie gry kilka kwartałów, to relacja zysk a ryzyko wygląda na bardzo atrakcyjna.
    Ff to 270 tys akcji czyli niecały mln zł. Mam wrażenie że spółdzielnia już go wykupiła. Tak naprawdę może być dużo mniejszy bo w dokumencie informacyjnym było kilka podmiotów podprogowo i możliwe że cały czas jest tylko 91 tys ff
  • Re: Z raportu 2Q. Autor: ~Hhn [94.254.180.*]
    Otoz to jak to zbuduja to bedzie kurs duuuuzo wyzej a idzie im dobrze juz na starcie
    Trafili na dobry biznes a z zysków
    będą rozwijać Wpadaj.pl samonakrecajacy się zysk
[x]
BSH -1,25% 15,80 2026-05-13 15:36:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.