• Multi w pazdzierniku Autor: ~John [193.238.201.*]
    J.w
  • Re: Multi w pazdzierniku Autor: ~Krzysztof [46.174.3.*]
    Nie mieli innego wyjścia musieli to info podać bo zysk netto za drugi kwartał mizerny tylko 342tyś.,zaś za pierwsze półrocze 2023r. większy o 40% w stosunku do roku 2022r. Ale trzeba brać pod uwagę koszty nad pracami związanymi z Crimenem oraz Brotherhood. Następny wniosek o dotację złożony, tam jest do ugrania ponad 5-milionów. Od Września zaczną stopy procentowe obniżać i powoli będzie się zwiększać zainteresowanie bananem. Osobiście myśle ze czwarty kwartał dla Carbona będzie bardzo dobry. Oczywiście wszystko co napisałem to tylko moje zdanie i nie należy się kierować tym wpisem podejmując decyzje inwestycyjne. Pozdrawiam
  • Re: Multi w pazdzierniku Autor: ~CRB [83.23.218.*]
    Jest dobrze, 1 250 000 zł zysku tylko za pierwsze 6 miesięcy, można porównać z innym spółkami z sektora o zbliżonej kapitalizacji. Spółka jest rentowna, katalog gier się powiększa, szereg umów oraz nawiązanie współpracy z innymi dużymi graczami oraz zbliżająca się premiera dodatku z trybem coop. Wygląda to coraz lepiej.
  • Re: Multi w pazdzierniku Autor: ~Keks [83.6.36.*]
    Karbuś, zysk 300k za caly kwartał, czyli 3tysiace 300 zlotych dzniennie, czyli spolka gieldowa za 25 milionow zarabia jedno playstation dziennie. FAKT, JEST CORAZ LEPIEJ!!:)))
  • Re: Multi w pazdzierniku Autor: ~ali___ [5.184.205.*]
    Oho zaczęło się kleskowskie marudzenie xD
  • Re: Multi w pazdzierniku Autor: ~Keks [83.6.36.*]
    Czekaj czekaj, czy jak zysk spada do 30% tego, co było przed kwartałem, i to mimo duzej przemiery, to czy to jest marudzenie?:)
  • Re: Multi w pazdzierniku Autor: ~ali___ [5.184.205.*]
    Nie wiem czy wiesz ale żeby wyjąć trzeba włożyć
  • Re: Multi w pazdzierniku Autor: ~Kubek [83.87.169.*]
    Kleks niech pisze swoje jego uwagi pozwalają na obiektywna ocenę, można się z nim nie zgadzać co czynię często ale uważam że warto czytać co pisze...
  • Re: Multi w pazdzierniku Autor: ~John [5.173.119.*]
    Fakt czy już doszło do zwolnień czy jeszcze nie?
  • Re: Multi w pazdzierniku Autor: ~CRB [83.23.218.*]
    Pisz co chcesz dzieciaku, już pokazałeś, że nie masz pojęcia o inwestowaniu w spółki z sektora. Kleks to taki inwestor, który kupuje jak już spółka jest rozwinięta, dojrzała, ma niskie c/z i wtedy wchodzi kleks do gry i kupuje na gotowe xD oczywiście na górce, bo za brak wyobraźni trzeba zapłacić.

• Re: Multi w pazdzierniku Autor: ~Ajtam [89.77.136.*]
    Kolego,czytaj uważniej.Zysk netto to 1 250 .A podałeś przepływy pieniężne.
  • Re: Multi w pazdzierniku Autor: ~Ajtam [89.77.136.*]
    Sorry Krzysztof,to ja się kopnąłem,ale obciach.Niestety masz rację.
[x]
CARBONSTU 0,00% 6,80 2025-09-10 13:27:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.