• zapora postawiona dla kogo Autor: ~123 [91.215.35.*]
    moder kasuje posty dramat
    w karnecie po 0,50 gr stoi 165 857 szt zapora czy straszak kto już wie że będzie grubo
  • Re: zapora postawiona dla kogo Autor: ~drit [89.64.53.*]
    Na nierealnie wysokie oferty sprzedaży nie ma co patrzeć, bo nie dojdzie do takiej transakcji.

Jeśli zejdzie większość tego, co jest oferowane taniej, to ktoś bliki zarządowi kupi od swoich drogo pare sztuk, żeby podbić kurs,
    a jeśli ktoś prawdziwie chce dużo sprzedać, to pod koniec sesji będzie mocno schodził z ceny do zakresów ofert kupna...
  • Re: zapora postawiona dla kogo Autor: ~Miecio [159.205.243.*]

kiedy w dobrych czasach gieldy

to takie spolki ktorych cena byla ponizej 1 Pln

nazywaly sie bez kozery smieciowe

Alba wlascicie spolki podciagal cene do 1 Pln

albo spolka byla wywalana z gieldy

Dzis niestety sa inne ciekawsze czasy

• Re: zapora postawiona dla kogo Autor: ~123 [91.237.77.*]
    wróciła zapora 172K ciekawe mają podejście proste jak sikanie wystarczy postraszyć i zaraz ktoś popuści w pampers
    dziwnym trafem zniknęło 172K na 50 gr czyżby strach że zmieni się kierunek i nie warto ryzykować bo można grubo wtopić
  • Re: zapora postawiona dla kogo Autor: ~drit [80.51.81.*]
    W końcu napisałeś prawdę, że kupno za 50 gr byłoby GRUBĄ WTOPĄ,
    a nie bujdy o kursach jak 1 zł czy więcej, jakich tu już nie będzie...
  • Re: zapora postawiona dla kogo Autor: ~123 [91.215.35.*]
    kupuj drit bo zaraz atak na 55 gr możesz nie zdążyć hahaha
  • Re: zapora postawiona dla kogo Autor: ~Nicpoń [195.116.209.*]
    On już na pewno nic nie kupi
    Potrafi tylko kwękać
    Większość czeka na info, gdzie pójdzie do góry lawinowo, a w między czasie na niskich obrotach zejście by odebrać takim jak drit
  • Re: zapora postawiona dla kogo Autor: ~drit [5.173.49.*]
    Może i tacy jak Ty marzą o infach, dla których nie ma podstaw i które nie nadejdą,
    ale ja realistycznie oceniam twarde fakty, a te zapowiadają spadki kursu i upadłość spółki,
    która próbuje doić inwestorów jak się da, ale nie dba o produkty ani zysk z działalności...
  • Re: zapora postawiona dla kogo Autor: ~Nicpoń [195.116.209.*]
    Taaaa… pamietam jak kwękałeś że na pewno nie dostaną FDA
    Doić można tylko takich jak ty, kupujących na górce
    Na każdej spółce jest podobny do ciebie „pokrzywdzony” co leje jadem i sieje ferment
    Kupiłem tanio i poczekam mam czas za mniej niż 5 zł nie opłaca mi się sprzedać.
  • Re: zapora postawiona dla kogo Autor: ~drit [89.64.53.*]
    Nie, ja twierdziłem, że FDA jest bez znaczenia, bo w USA jest już mocna konkurencja o ugruntowanej pozycji na rynku
    i jak dotąd to się potwierdza - w MedAppie przez 3 miesiące nawet nie zaczęli robić czegoś w kierunku wejścia do Ameryki,
    nawet nie rekrutują pracowników do obsługi tego rynku, a zatrudnienie w II kwartale im się nawet nieco ZMNIEJSZYŁO!

Zarząd MedAppu świadczy, że ich zdaniem inwestowanie w podbój USA się nie opłaca, bo sami tego nie robią;
    a chcieliby naciągać innych, żeby dali im na to pieniądze? ŚMIECH NA SALI I ABSURD!

Wkrótce będzie tu rekordowo niski kurs...
    DZISIAJ ŻEGNAMY 40 GR przykre ale prawdziwe i po przejściu 35 gr zaczną się spadki do 20 gr taki jest niestety smutny los MedApp-u
[x]
MEDAPP -1,82% 0,22 2026-04-02 15:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.