1) Grubasy kupiły za 18 nie pozwolą zejść do poziomów poniżej. 2) Analiza techniczna i wskaźniki pokazywały widoczne gołym okiem ZBIERANKO. 3) Świeczki sugerujące zmianę trendu. 4) Trole spadkowe na forum. 5) Reasumując póki co w górę.
Śmieszny jesteś, bo mam trochę mocniejszych ludzi w tym siedzących i tacy doskonale wiedzą, że twoje świeczki gowno znaczą. Miało być Super już jakiś czas temu, ale nawet tacy mający wtyki jak się okazuje wielu rzeczy nie wiedzą. Twoi koledzy z Twittera opierając się na postach czy świeczkach są śmieszni jak ty sam skoro w to wierzycie.
Fundamentów tej spółki nie znasz. Nie masz o nich pojęcia. To ci gwarantuje. To co masz wiedzieć to wiesz czyli zero albo kity. Analiza technicznymi - tak, lepiej żebyś nie analizował bo źle skończysz
Widze, ze nie tylko tej spólki pilnujesz: https://www.google.com/search?q=forum+bankier+37.248.219&rlz=1C1CHBD_plPL1046PL1046&oq=forum+bankier+37.248.219&aqs=chrome..69i57j0i546l2.1796j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 a to dobre... typowy opłacany TROLL.
Masz szczęście że to nie twój wymysl, ale i tak jesteś głupi jak but skoro łapiesz to co ktoś napisze. Masz już pod jego komentarzem mój. IP sobie wyobrazić jeśli nie jest pełne to ciężko żeby z niego wróżyć. Nie mam w żadnych innych akcjach nawet złotówki więc w pompie mam komentowanie gdziekolwiek indziej. Zarówno ty jak i caban oskarżający część IP o trollowanie jesteście żałośni
Opłacić mogę cała twoją rodzinę i zrobić z was służących parówo. Jak zaczniesz pyskować to ci napisze co i kogo ja opłacałem to ci u mieszek z pyska zejdzie
Gowno wiesz leszczu. Nie masz pojęcia od czego zależy kurs w przypadku tej spółki. Dalej nie czytasz ze dla mnie niech będzie tu kurs 150 dzisiaj i będę miał na 5 domów. Troli k... Co za osioł.
Miszczu od analizy technicznej, wykresów, świec itd. jak u ciebie z analizą i słupkami od trzech dni? Ja widzę kupuj lub mocne kupuj, a ciągle w dół? zrozumiałeś, że analiza techniczna nie dotyczy tej spółki czy masz jakieś inne wykresy pokazujące inne dane niż ja widzę?