• Jakie są oprogramowania lub platformy, które mogą pomóc w analizie? Autor: investgenesis [95.214.217.*]
    Szukam oprogramowania lub platform, które mogłyby mi pomóc w przeprowadzaniu dogłębnej i skutecznej analizy w dziedzinie handlu. Wraz z rozwojem rynków cyfrowych niezwykle ważny jest dostęp do narzędzi, które pozwalają na jasną i precyzyjną interpretację danych.
    Niedawno natknąłem się na informacje o platformie o nazwie turingmachineai.io. Wydaje się, że oferują różne strategie handlowe i algorytmy, które mogłyby być przydatne w moich badaniach.
    Czy jest ktoś wśród was, kto miał doświadczenie z smartbitboost.io lub może dostarczyć informacji na temat ich funkcjonalności i skuteczności? Jestem także zainteresowany innymi platformami lub oprogramowaniem, które moglibyście mi polecić.
    Wszelkie zalecenia lub komentarze będą wysoce cenione. Z góry dziękuję!
  • Re: Jakie są oprogramowania lub platformy, które mogą pomóc w analizie? Autor: sipey90 [193.42.99.*]
    Znalazłem coś podobnego, mogę się mylić, ale myślę, że to jest ta strona mindtradeai.com. Tam jest coś na temat SI (sztucznej inteligencji), ale nie bardzo wierzę w jej moc analityczną.