Naprawdę wpis nie grzeszy inteligencją i wyobraźnia też szwankuje. Kościółek poszukaj sobie prostej pracy na świeżym powietrzu. Nie każdy musi pracować przy komputerze.
Jak wpis może nie grzeszyć inteligencją! O zgrozo. Autor wpisu może nie grzeszyć inteligencją, ale nie wpis! To tylko pokazuje jakiego typu ludzie są akcjonariuszami lub co bardziej prawdopodobne naganiaczami na Vivid. Poza tym gdzie tu jakiekolwiek merytoryczne odniesienie się do wpisu! Gdyby przed napisaniem wpisu na forum vivid było udowodnij, że nie jesteś robotem forum vivid zaczęłoby świecić pustkami bo nie byłoby komu naganiać na wzrosty! Zastanawia mnie co robi autor poprzedniego wpisu bo czuję, że świeże powietrze tym bardziej wiatr hula między jego uszami.
łatwo zweryfikować czy ktoś kupuje. Pierwszy lepszy portal, który pokazuje wolumen spółek. Ja to sprawdziłem, nikt nie kupuje ... no może jakiś leszcz, który czasem daje się nabrać na bajki Dorotki i spółki
Obligacje spłacone, będzie więcej kasy na inwestycje i reklamę. W lipcu ewidentnie oszczędzali na promocji, widać ograniczenie kosztów po wyniku i różnicy przychodów - przychody zdecydowanie bardziej zmalały od wyniku
Ale te obligacje spłacone zostały kredytem. Jak więcej pieniędzy będzie? Zobaczymy jak za sierpień będzie. Nie rozumiem dlaczego próbujesz na siłę znaleźć coś dobrego skoro w firemce bryndza.
Najłatwiej krytykować. Oczywiście tak zupełnie bezinteresownie. Bez zawiści bez resentymentów. Kodor poszukaj sobie jakiegoś pożytecznego zajęcia bo tylko przeciąg robisz.
Nawet jeśli maja ratę w kredycie, mogą to spłacić za rok, dwa lub 5. W końcu maja wolność decyzyjna i mogą swobodnie zarządzać finansami bez wiszących nad głowa terminów spłaty, ktore wynikają z błędów poprzedniego prezesa. Przynajmniej nie wkręcam jakoby spolka miała być nierentowna i zgłaszać upadłość
Buahaha a Kodor ty skąd wiesz, że kredytem? Ty nie masz zielonego pojecia o tym co tam sie dzieje, poziom twojej wiedzy i wypocin sugeruje, że masz 0erowe pojecie o VVd tyle dziękuje.
Buhahaha nasz mistrz GPW Pawełek się odezwał. A co tam się dzieje? Szukają kasy w czyiś kieszeniach jak zwykle. To po ile emisja? 50 groszy czy niżej. Kurs odzwierciedla kondycję firmy i tyle