• dlaczego smiec nie rosnie? Autor: ~2plnblisko [89.77.154.*]
    Takie wyniki a jakis ynwestor pakiecikiem zaniza kurs
  • Re: dlaczego smiec nie rosnie? Autor: ~Arti [5.173.131.*]
    Pewnie nie rośnie bo nikt nie kupuje
    Ja maly pakiecik dobrałem
  • Re: dlaczego smiec nie rosnie? Autor: ~Poziomka [31.135.199.*]
    Pakiecik postawiony pewnie, żeby kurs spółce nie odjechał, żeby mogła tanio kupić.
    Po co kupować drożej, jak widać, że tanio można?
    Kiedyś ze spółki mówili, że dużo będzie się działo w firmie po wakacjach (co z resztą logiczne, bo okres wakacyjny, to urlopy i fun a i Frizowi przecież dziecko się urodziło, na co mogli mieć wzgląd w trakcie ciąży, gdy nawet nikt jeszcze nie wiedział o ciąży Wersow oprócz "wtajemniczonych"), z przyśpieszeniem pod koniec roku - podejrzewam z natłokiem pracy spółki i dobrych informacji w okresie świąteczno - noworocznym, co tylko potwierdzają informacje w sprawozdaniu.
  • Re: dlaczego smiec nie rosnie? Autor: ~Arti [79.191.48.*]
    Spolka po to zorganizowała skup akcji zeby ta cenę podniesc a ty piszesz ze teraz specjalnie ja trzyma zeby sie obkupić.
    Widac w koncu inwestorowi skonczyla sie cierpliwosc i postanowil sprzedac akcje, lub moze wie wiecej niz my malutcy
  • Re: dlaczego smiec nie rosnie? Autor: ~Qlimax177 [37.248.139.*]
    Widziałeś jak zwykle zachowuje się kurs jak dochodzi do skupu ??? Zwykle kurs jest kiszony , a nie rośnie .Wzrosty są dużo później .
  • Re: dlaczego smiec nie rosnie? Autor: ~Arti [79.191.128.*]
    A moze powiesz jak długo trzeba czekać bo za 2 miesiace minie rok od zaczęcia skupu i zostanie zakończony

Teraz im wiecej pozytywnych informacji ze spółki tym wiecej akcji po prawej na sprzedaż
  • Re: dlaczego smiec nie rosnie? Autor: ~ASD [5.173.130.*]
    C/Z = 36 to jednak sporo
[x]
EKIPA 5,82% 2,09 2025-09-26 16:37:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.