• INFO ZA INFEM - BLUETAX Autor: tadek997 [89.76.236.*]
    Raport EBI
    typ raportu Raport bieżący
    numer 48/2008
    data dodania 2008-12-16 18:16:05
    spółka BLUE TAX GROUP SPÓŁKA AKCYJNA
    Zawarcie znaczącej umowy.

Zarząd spółki Blue Tax Group S.A. informuje, iż w dniu 16 grudnia 2008 roku podpisał umowę z firmą branży finansowej w zakresie spieniężenia pojazdów mechanicznych będących zabezpieczeniem wierzytelności. Na początku grudnia uruchomiony został portal aukcyjny o nazwie BlueAuto.pl, na którym poprzez licytację będzie można dokonać zakupu samochodu pochodzącego z windykacji. Samochody znajdujące się na portalu www.blueauto.pl mają uregulowany stan prawny, komplet dokumentów, oraz opis rzeczoznawcy. Na życzenie osób licytujących, pomagamy w pozyskaniu kredytu lub leasingu na zakup samochodu. Co jest sprzedażą produktów będących w naszej ofercie.Oceniamy, że z w ciągu kilku miesięcy do sprzedaży trafi kilkaset samochodów. Powyższe jest zgodne ze strategią rozwoju, i jest kolejnym uruchomionym projektem mającym zapewnić wsparcie finansowe spółki dla rozwoju sieci partnerskiej.
    Podpisanie wyżej wskazanej umowy będzie miało istotny wpływ na wyniki Blue Tax Group S.A. realizowane w 2009 roku.

Podstawa prawna: § 3 ust. 1 Załącznika Nr 1 do Uchwały Nr 346/2007 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 30 maja 2007 r. "Informacje Bieżące i Okresowe w Alternatywnym Systemie Obrotu".

Osoby reprezentujące spółkę:

* Mirosław Stanisławski - Prezes Zarządu
  • Re: INFO ZA INFEM - BLUETAX Autor: ~hk tv [193.151.48.*]
    i w piątek nastepne info a tu nic,
    nawet juz nikomu nie chce sie pisac :-D
    kiedys pisałem,że trzeba sie uzbroic w cierpliwosc,nc podąży za rynkiem podstawowym a tam może sie jeszcze długo pokisic
    mamy dobrą społke w portfelu,pozdro dla tadka,futrzaka i paru innych
  • Re: INFO ZA INFEM - BLUETAX Autor: ~sledzik007 [213.158.197.*]
    szkoda tylko że kurs taki marny no ale cóz bessa panowie
  • Re: INFO ZA INFEM - BLUETAX Autor: ~qq [195.116.183.*]
    a ja nie chce zarabiac na ludzkim losie,jest sporo spółek o dobrych perspektywach
    "a ja nie chce zarabiac na ludzkim losie......"
    a może by tak rozwinąc wypowiedz,szczerze mówiąc to nie kapuje
    o panie sledzik ! ty tez w gronie :-D
  • Re: INFO ZA INFEM - BLUETAX Autor: ~Futrzak [79.186.140.*]
    Również pozdrawiam. A pisać sie nie chce bo jak sie widzi coś takiego to po co pisać. Czasami nie mogę się nadziwić czym kieruje się dany inwestor kupując lub sprzedając akcje danej spółki. W czasie hossy nie mogłem się nadziwić ludziom kupującym spółki, które ja nie odważyłbym się kupić. Wielokrotnie ci ludzie zarabiali kupując dlatego, że inni kupowali, ale też wielokrotnie tracili. Piszę po raz kolejny, że ludziom brak cierpliwości chociaż nie dziwię sie temu. Ja wolę inwestować nie spekulować choć zdaję sobie sprawę, że inwestowanie w takich czasach jakie mamy to trudna decyzja bo nie wiadomo co nas jeszcze czeka. Co do Blue Taxa w tym momencie i po tych wiadomościach moge jedynie napisać , że to dobra inwestycja bez względu na kurs akcji jaki teraz mamy. Kto wie, czy to nie będzie dla niektórych super cierpliwych (okres 2-3 lat)inwestycja ich zycia. Na razie warto trzymać akcje tej spółki bez względu na to co piszą co niektórzy o tej spółce.
    czas mamy taki ,że nawet superinfa niewiele pomagają kursom,a tym bardziej takich małych spółek,
    ale ważne jest to by dostrzec wczesniej to co inni zobaczą dopiero jak juz bedzie troche za pózno
  • Re: INFO ZA INFEM - BLUETAX Autor: ~sledzik007 [213.158.197.*]
    Do hk tv
    jestem już długo na tej spólce
    A tak ogólnie to ta spólka jak mówicie może być inwestycją życia jak przejdzie bessa bo nie ukrywajmy że nawet jak pokazali super zyski a spółka miała oddziały w całej Polsce to do max 25 groszy by podskoczyła,takie czasy.Te infa dają mi świadomość że czeka nas ciekawy rok 2009 pełen inf o nowych oddzialach a jak zbudują sieć i przyjdzie hossa (czyli ok 400 dni jeszcze) to my bedziemy zbierać profity.
    Wesołych świąt i szczęsliwe udanego nowego roku( nie tylko w inwestycjach ;p)
  • Re: INFO ZA INFEM - BLUETAX Autor: ~adam34t [213.158.199.*]
    25 gr? co to za cena? na dziś marzenie, ale na jutro to smiech na sali.
[x]
BELEAF -0,51% 3,90 2026-01-07 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.