• Jestem przekonany, że większość z forum .... Autor: ~Polak [77.222.235.*]
    ....wystraszyła się tymi wzrostami i sprzedała akcje. Ale nie martwcie się koledzy tym bardzo. Będziecie mogli je wkrótce odkupić , szkoda tylko że po wyższej już cenie.
    Pozdrawiam
  • Polak Autor: ~Piracik33 [45.128.38.*]
    W punkt:)
    Pazerny traci x2...
    Tu korekta zacznie sie na duzo wyzszych poziomach ale tak dziala psychologia tlumu.
    Pamietam jak na Bumechu wyskoczylem przy 30zl a jak sie skończyło to wiemy.
    Oczywiscie porownanie tylko do kursu..W innych aspektach nie ma co porównywać bo MDG to przyszłość....:)
  • Re: Jestem przekonany, że większość z forum .... Autor: ~Yto [85.255.236.*]
    Przestraszyles to ty sie juz z dwa,trzy razy zwrostami I od dwudziestu paru złotych bredziłes o korektach potem trzydziestu ze dwa razy,a teraz mu się odważniacha forumowy odezwał,hehehehe smiac się czy plakac z psychology takich ludków.... ja tu do 150zł siedze I nawet nie myślę aby coś sprzedać buhahahahahahahahahahahahahahah Buhahahahahahahahahahahahahahah
  • Yto Autor: ~Piracik33 [45.128.38.*]
    I kotekty byly...22.8 -25dodatkowych 7k dozbieralem o czym wiecz:)
    Nie trafilem raz ale nie zmienia faktu ze mam 30% akcji wiecej jak zaczynalem w pazdzierniku. Plus wzrost kursu to oblicz oprocz pisania czasem glupot to kumaty jestes:)
    Ochłonąć proponuje przy grilu:)
    Nie dotrzymasz do 150zl ....nie ma takiej opcji
  • Re: Yto Autor: ~Yto [85.255.236.*]
    To nie było do ciebie I rzygam już tymi twoimi wyliczeniami ile to ty masz wiecej dzieki tej swojej spekulacj,powiedz co mnie to intrresuje....
    A ja wczoraj po pracy zrobiłem 50km na rowerze I jak zdobywałem jedna z górek(a miała z2.5km na szczyt) to jak wyprzedzał mnie gosc na motorze to aż mi pomachał z gratulacjami widząc jaką prace w to włożyłem......
    I tak samo będzie z moją decyzja do trzymania Medi do 150zł,bo wyobraz sobie jak wtedy będzie wyglądało zdjecie+1200%:))))))))))))))))))))))))
  • Re: Yto Autor: ~piracik33 [37.28.156.*]
    Yto nie stresuj sie przy weekendzie...co poprawisz zdrowie na rowerze i silowni to zniszczysz na forum bankiera:)
    Odpocznij :)
    Milego weekendu:)
    Ps
    A ja mam nadzieje ze w 4q 24r bede mogl sie pochwalic lepszym zdjeciem niz ty przy 150zl:)
    Obecna srednia 23.8zl po wszystkich roszadach przy wejsciowej 12 i 10zl.
    Pozyjemy,zobaczymy...
    Ty sie lepiej martw swoim zdrowie psychicznym bo z ilości,czestotliwości i tematyce postów gołym okiem widać,że masz braki emocjonalno psychiczne dorosłego człowieka I próbujesz tu sie wywyższać anonimowo,co już kilka razy ci udowodniłem,jak korekta do 24 gdzie brałes po 29 buhahaha,nawet ostatnie twoje bujanie,które przepowiadałeś przez tydzien od 34do31 spelnilo sie tylko przez 2dni( bo pewnie to ty sprzedałeś tego dnia ok 9tys akcji od 33do31.50 i potem szybko brałes z prawej drożej jak radowy leszcz hehehe)bo w 3 wystrzeliło na 38,tak ja przewidywałem..... I gdzie jest kurs dzisiaj o ktorym ty nie sniłeś pisać swe bzdety,że w tym roku to gora 40zł będzie buhahahahahahahahahahahahahahah Buhahahahahahahahahahahahahahah Buhahahahahahahahahahahahahahah 3
  • Re: Yto Autor: ~xd [31.6.159.*]
    Dnia 2023-08-12 o godz. 12:06 ~Yto napisał(a):
    > Ty sie lepiej martw swoim zdrowie psychicznym bo z ilości,czestotliwości i tematyce postów gołym okiem widać,że masz braki emocjonalno psychiczne dorosłego człowieka I próbujesz tu sie wywyższać anonimowo,co już kilka razy ci udowodniłem,jak korekta do 24 gdzie brałes po 29 buhahaha,nawet ostatnie twoje bujanie,które przepowiadałeś przez tydzien od 34do31 spelnilo sie tylko przez 2dni( bo pewnie to ty sprzedałeś tego dnia ok 9tys akcji od 33do31.50 i potem szybko brałes z prawej drożej jak radowy leszcz hehehe)bo w 3 wystrzeliło na 38,tak ja przewidywałem..... I gdzie jest kurs dzisiaj o ktorym ty nie sniłeś pisać swe bzdety,że w tym roku to gora 40zł będzie buhahahahahahahahahahahahahahah Buhahahahahahahahahahahahahahah Buhahahahahahahahahahahahahahah 3

Yto przed nami duże korekty wzrostów, nic wiecznie nie rośnie - ja liczę że odkupię sprzedany towar z trójką z przodu.
    Poza tym wydaje mi się że coś z Twoją psychiką nie jest najlepiej, masz pieniądze powinieneś skorzystać chociaż z pomocy psychologa.
    Boli cię prawda I twoje kazdorazowo nie trafiane korekty tak jak ta ostatnia gdzie sprzedałeś akcje I znowu bredzisz o korekcje do 3.zł bo akcje społki ktokupiłes na K... są Tansley niż kupowales buhahahahahahahahahahahahahahah Buhahahahahahahahahahahahahahah
    W przyszłyn tygodniu możliwe 50zł leszczyno......
  • Re: Yto Autor: ~piracik33 [37.28.156.*]
    Tak sie czepiles tego poziomu 24zl to moze przypomne na spokojnie bo widze ze masz problemy z pamiecia:):):)
    Pisalem o mozliwej korekcie na nizsze poziomy (mozliwe 24)przy poziomie 27-28zl a dokupilem pakiecik przy 29 wiec gdzie ty tu widzisz problem:)
    Problemem dla ciebie jest ze dokupowalem po 15 a sprzedalem po 19,6 zl.....
    Nie rozumiem skad u Ciebie tyle jadu. Ja wiem ,ze to takie polskie postepowanie ze jak jeden ma lepiej to dlaczego nie ja. Ale nikt ci nie zabrania obracac i ryzykowac ... Juz nie bede pisal ile sprzedalem w czwartek i odkupilem w piatek bo juz wogole wykluczysz mnie z rasy ludzkiej:)
    Zycze milego weekendu z calego serca:)

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [85.255.236.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.28.156.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Dla mnie forum bankiera powinno byc od wymiany merytorycznych pogladow a nie wprowadaniu inwestorow w blad w celu uzyskania korzysci materialnych dla siebie---- :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))])]]]))))))))
  • Re: Yto Autor: ~Polak [77.222.235.*]
    Podobnie jak Sejm ...
    A jak jest wszyscy wiemy
  • Re: Yto Autor: ~Polak [77.222.235.*]
    stres to zly doradca
  • POLAK Autor: ~piracik33 [45.134.212.*]
    Nie chcial bym byc niegrzeczny ale po Twoich wpisach wydaje mi sie ,ze jestes najbardziej zestresowana osobom na tym forum obecnie:):):)
    Troszke to niezrozumiale bo ostatnio pisales o korekcie na 27 przy 33 a teraz takie wpisy:)
    Chyba zrobie drugi kierunek i napisze prace magisterska pt ,, Wplyw kursu akcji na poziom stresu u uczestnikow forum bankiera'':)
    Polak pelen luz co bedzie to bedzie :)
    W grudniu bedzie pieknie napewno:)
[x]
MEDICALG -3,09% 34,50 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.