W drugim kwartale 2023 roku Grupa Kapitałowej osiągnęła przychody ze sprzedaży na poziomie 203 848 tys. zł. wobec 57 609 tys. zł w 2022 roku, co pozwoliło na wypracowanie zysku netto na działalności operacyjnej w wysokości 1 990 tys. zł. wobec 903 tys. zł w analogicznym okresie roku ubiegłego.
dochód całkowity razem w II kwartale -534k, pół miliona w plecy w stosunku do dochodu całkowitego razem z II kwartału 6206k którym tak żeś się tutaj lubił chwalić :)
Dziękuję za uwagę i zapraszam pod koniec grudnia kiedy znowu będą produkowane komiczne espi może tym razem cos o remontach silników antygrawitacyjnych dla UFO. Wtedy znowu będzie podbitka i poruszenie na haku.
"co pozwoliło na wypracowanie zysku netto na działalności operacyjnej w wysokości 1 990 tys. zł." "co pozwoliło na wypracowanie zysku netto na działalności operacyjnej w wysokości 1 990 tys. zł." "co pozwoliło na wypracowanie zysku netto na działalności operacyjnej w wysokości 1 990 tys. zł." "co pozwoliło na wypracowanie zysku netto na działalności operacyjnej w wysokości 1 990 tys. zł." "co pozwoliło na wypracowanie zysku netto na działalności operacyjnej w wysokości 1 990 tys. zł." "co pozwoliło na wypracowanie zysku netto na działalności operacyjnej w wysokości 1 990 tys. zł." "co pozwoliło na wypracowanie zysku netto na działalności operacyjnej w wysokości 1 990 tys. zł."
Dnia 2023-08-11 o godz. 22:50 ~Vincent napisał(a): > I to najważniejsze z raportu! > > Ale jamnik z pid Radomia tego nie zrozumie:)
tak jest vincenciłbie uj tam ze stratą za II kwartał i z tym że prostego bilansu nie potraficie czytać najważniejsze że macie siebie będzie wam raźniej na haku :)
W drugim kwartale 2023 roku Grupa Kapitałowej osiągnęła przychody ze sprzedaży na poziomie 203 848 tys. zł. wobec 57 609 tys. zł w 2022 roku, co pozwoliło na wypracowanie zysku netto na działalności operacyjnej w wysokości 1 990 tys. zł. wobec 903 tys. zł w analogicznym okresie roku ubiegłego.
Dnia 2023-08-12 o godz. 09:04 ~oze napisał(a): > W drugim kwartale 2023 roku Grupa Kapitałowej osiągnęła przychody ze sprzedaży na poziomie 203 848 tys. zł. wobec 57 609 tys. zł w 2022 roku, co pozwoliło na wypracowanie zysku netto na działalności operacyjnej w wysokości 1 990 tys. zł. wobec 903 tys. zł w analogicznym okresie roku ubiegłego.
ojej wypracowanie zysku netto na działalności operacyjnej w wysokości ble ble ble buahahahah A dlaczego jak opublikowano raport za I kwartał to nie chwaliłeś się wypracowaniem zysku netto z działalności operacyjnej w kwocie 935k tylko latałeś wszędzie onanizując się że dochody całkowite razem wyniosły 6,2 miliona? teraz jakoś ani słowem nie wspominasz o tym że za 2Q dochody całkowite razem wyniosły -534k Ta szczeniacka manipulacja pokazuje jakim jesteś zwykłym zakłamanym oszustem i że twoje pisanie tutaj nie ma żadnego sensu. Zresztą wiedzieliśmy juz o tym od samego początku jak tylko ordynarnie nakłamałeś że kupiłeś ww dołku większą ilość akcji niż była możliwa do kupienia. Jesteś leszczem powieszonym tutaj na 6 zł i tak już zostanie :)
a co macie zamiar z vincentem sprzedać po nerce i kupić trochę papiera :) może wam jeszcze ten murbeton pomoże. Nie zmieni to faktu że raport za 2Q w porównaniu do raportu za 1Q to katastrofa :) Miłego weekendu na haku :)
Widzę wiele byś dał żeby tylko leciało w dół lecz nawet to tylko się dokupi , było po 70 groszy i jakoś nie cierpiałem więc dam radę, po dwóch kw jest spory zysk ,zdecyduje 3 i 4 kw , jeżeli będzie super to 10 zł tylko śmignie, dobrego dnia i pogody w seduchu
Dnia 2023-08-12 o godz. 09:52 ~Betonstal napisał(a): > Widzę wiele byś dał żeby tylko leciało w dół lecz nawet to tylko się dokupi , było po 70 groszy i jakoś nie cierpiałem więc dam radę, po dwóch kw jest spory zysk ,zdecyduje 3 i 4 kw , jeżeli będzie super to 10 zł tylko śmignie, dobrego dnia i pogody w seduchu
tak 10 zł za 10 akcji :) do Ciebie to akurat mam najmniej pretensji bo każdy może mieć marzenia typu bezpodstawny wzrost 1000% ale przynajmniej nie próbujesz manipulować jak te dwa vincenciełby. Jest strata za IIQ raport to pokazuje a te dwa indywidua idą w zaparte że wcale tak nie jest. Mam wrażenie mogę się mylić oczywiście że Ty po prostu chcesz tutaj jak najszybciej zarobić normalna sprawa po to tu przyszedłeś i coś mi się zdaje że nie wisisz na haku 4 i 6 tak jak ci dwaj, więc dla Ciebie jak najbardziej jest to na kółeczkach do zrobienia, ale ci dwaj to desperaci bo wiedzą że nie ma najmniejszych szans na kurs 5 zł który by ściągnął pierwszego z nich z haka o drugim już nie mówiąc.