• Raport czytali? Autor: ~gracja [93.181.136.*]
    warto przeczytac , polecam
  • Re: Raport czytali? Autor: ryput [178.235.185.*]
    W sumie superancki.
  • Re: Raport czytali? Autor: ~HiperBessaMCI [37.30.116.*]
    Najlepszy kwartał od kilku lat ale tu jak w raporcie ,, sezonowość" i lll i lV może zjeść zysk jak w innych latach . Spółka musi robić coś w tych kwartałach niesezonowych i wtedy może będzie zmiana trendu też na akcjach
  • Re: Raport czytali? Autor: ~ghgh [89.64.41.*]
    A kto to taki gadał głupoty na forum że nie ma suchego lodu, hmm?

"Emitent podjął
    decyzję o nawiązaniu współpracy z podmiotem świadczącym usługi czyszczenia metodą suchego lodu, dzięki
    czemu możliwe było przyjęcie do realizacji obszernych zakresów robót, uwzględniających prace oczyszczania
    urządzeń elektrycznych, dla których niemożliwe jest zastosowanie technologii wysokociśnieniowych,
    bazujących na strumieniu wodnym."
  • Re: Raport czytali? Autor: ~HiperBessaMCI [37.30.112.*]
    A było w poprzednim raporcie? Czekam aż zakupią maszyny a nie wynajmują inna firmę która świadczy usługi i zgarnia większość kasy . Osoby prywatne potrafią takie maszyny posiadać no to dlaczego taki ,,potentat " ich nie kupi ? Ceny od 50/170 tys w zależności od firmy i gabarytu .
  • Re: Raport czytali? Autor: ~SędziaLaguna [89.64.8.*]
    Najpierw spróbuj jutro odkupić papier a potem pogadamy o maszynach do suchego lodu golasie.
  • Re: Raport czytali? Autor: ~HiperBessaMCI [37.30.112.*]
    Laguna, my Man. O mnie się nie martw ja sobie radę dam . Spodziewasz się fajerwerków? Hmmm zobaczymy czy spółdzielnia ma taki plan bo planktonem z bankiera to za wysoko nie podskoczy
  • Re: Raport czytali? Autor: ~SedziaLaguna [5.173.103.*]
    Pożyjemy, zobaczymy, niczego nie przesądzam, a planktonu bym nie lekceważył, a tym bardziej nie obrażał
  • Re: Raport czytali? Autor: ~HiperBessaMCI [37.30.115.*]
    Za duży FF tu jest żeby bez spółdzielni ruszać kursem , a nie ma żadnego TFI i nie ma żadnego OFE itp
  • Re: Raport czytali? Autor: ~John_Anthony [5.173.23.*]
    Misiu kolorowy 5 milionów złotych w całym free floacie czyli 5 takich kwartałów potrafisz nazwać dużym free floatem? Gdzie sam mam dużą część tegoż? Nie jestem jednak fanem ani rajdów ani spekulacji. Raport uzasadnia kilkadziesiąt procent wyższa wycenę niż obecna - zobaczymy jak to oceni rynek i akcjonariusze.
  • Re: Raport czytali? Autor: ~SedziaLaguna [89.64.8.*]
    Wystarczy ze Zarząd zrobi kilka insiderskich zakupów i będziecie łapać uciekający pociąg jak w starych dobrych amerykańskich westernach, a wiadomo ze jak beda takie zyski w kolejnych kwartałach to beda Espi o skupie albo transakcje pakietowe poza rynkiem od tych co pozbierali do tej pory. A niech tylko wypali Libia, to nawet nie chce myśleć co tu może się wydarzyć. No, ale niczego nie przesadzam.
[x]
POLMAN 2,58% 0,44 2025-09-19 09:28:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.