Ty tak na serio? Gamrat przejęty gdy wyniki były tragiczne teraz wyniki OK. Devorex kupiony wyprowadzony a prostą i co roku płaci dywidendę. Baltic Wood przejęty gdy był na ogromny minusie, wyprowadzony na prostą i sprzedany za gruby hajs. Libet skupuja za ułamek wartości, jak przejmą Zarząd, posprzątają i pewnie nowu sprzedadzą powyprowadzeniu na prostą za gruby hajs. A TY CO? ZARZADZAC POTRAFISZ TYLKO SWOIM....
Koleś ty uciekaj z giełdy. Brak wiedzy i umiejętności prowadzi do utraty kapitału. Wystaw po 7 i spadaj. I tak dla porządku pisze się pożera a nie porzera
Dnia 2023-08-14 o godz. 08:39 ~re napisał(a): > ty jestes taki sam madry jak moski. na nominale mam 19% straty plus inflacja. Ta spolka w porzeraniu kapitalu jest lepsza niz bolszewicy z pisu
Chcesz aby rosło pisząc takie bzdury? Tak chcesz zachęcić do spółki?
tu nie ma co zachecac to jest padaka i nic z tego nie bedzie. Tylko ktos mocno poturbowany zacznie tu kupowac. A na lepsze wyniki nie ma co liczyc a tym bardziej na dywidende
a z czym ma racje traci kase jak inni a takie teksty to kazdy od betoniarki moze napisac. Szmatexa dalej nikt nie tyka bo jesli glowni akcjonariusze sprzedaja na wyscigi to czego tu oczekiwac
Gościu giełda to coś więcej niż niż tylko chwilowe wrosty czy spadki. Jak tak traktujesz giełdę toś mądry inaczej. Nie myl inwestowania z krótkoterminowymi zyskami. Ale do tego trzeba trochę głowę mieć. Lepiej sprzedaj i graj w totolotak bo tam każdy nawet Ty ma szansę. A na giełdzie to jesteś dostawcą kapitału. Szkoda mojego czasu z Tobą dyskutować wyjcu
Proponuję zajrzeć w metrykę Pana K..M. To już nie jest młody wilk z GPW, a Pan po 60 - miejmy nadzieje cieszący się dobrym zdrowiem. Przywoływanie Gamrat-u, Devorex-u Plastbox- u, Lubawy, Novity czy Hygieniki etc to w realiach giełdowych prehistoria ! Nie wydaję mi się, abyśmy mogli spodziewać się czegoś więcej niżeli kursu 6-8zł . Tutaj nie będzie żadnych spektakularnych ruchów.