Jednak królik wszedł przez okno i raporty zjadł....a nie prościej napisać że przesunięcie publikacji przesuwany na termin bliżej nieokreślony i po problemem a nie walić ścieme co 2 tygodnie?
Chyba już nie powinniśmy się temu dziwić! Kolejne odkładanie w czasie i wcale się nie zdziwię, jak Prezes znów potem ogłosi start nowego projektu, bo na apkę nie starczyło kasy! Po czym poprosi o cierpliwość! Panie Hanamov, takim postępowaniem nie budzi Pan zaufania kolejnych, ewentualnych inwestorów!
Kpiny to mało powiedziane!!! Ale najgorsza jest poczucie bezsilności, że nic w tej sprawie nie można zrobić i nic nie da pisanie po KNF, prokuraturach itd. Zostaliśmy z tym sami, zdani na to co ostatecznie zrobi P. Hanamov!
Który to już raz łudzimy się i wierzymy, że to tym razem będzie "ten moment"!!! I tak już dobre ponad 2 lata dajemy się ciągać i mamić kolejnymi obietnicami P. Hanamowa. Na razie nie są one w żadnym stopniu spełnione. No ale niech "żywi nie tracą nadziei"!!!!
Z tym rozwojem Spoko, to nie przesadzajmy! Według danych ze strony niby mają niecałe 884 tys. użytkowników. Swego czasu Finv w strategii wspominał chyba o 2 mln do końca 2023r. Widzać jednak , że takie wyniki są do zrobienia przy zaangażowaniu dużo większych nakładów, a takich Finv nie znalazło! A może rzucili się z motyką na słońce??? Nie wiem, czy w przypadku nowej aplikacji nie będzie tak samo??? Szkoda, że Spółka w żaden sposób nie dzieli się takimi informacjami. Nadal nie wiadomo też, jak przebiegają prace nad apka za 62 mln?!
Brak informacji w tym wypadku jest najgorszy i nie ma co sobie tłumaczyć, że brak informacji to też informacja. Od dnia nabycia tej nowej aplikacji spółka nie poinformowała o żadnym fakcie związanym z nowym pomysłem biznesowym co wskazuje jasno, że nie podpisała żadnej istotnej umowy. Nie wiemy również jakie wyniki zaprezentuje spółka córka, w której ta nowa aplikacja miała być rozwijana. Biorąc pod uwagę przesunięte terminy publikacji raportów okresowych wygląda to, jak klasyczna cisza przed burzą.
I cały czas nie wiadomo co będzie po tej burzy??? Jednoosobowy zarząd w osobie Pana Hanamova od dłuższego czasu lekceważy drobnych inwestorów, pozostając głuchym na kolejne pytania!!! Taka sytuacja powoduje jedynie tworzenie domysłów i narastanie frustracji, czego dowodem są wpisy na forach internetowych. I co robi w tym czasie Pan Prezes? Oprócz komunikatów o kolejnych przesunięciach terminów, czy też zbyciu akcji do jakiegoś wehikułu SPAC, ogranicza się do ostrzeżeń o naruszeniu dóbr i dobrego imienia Spółki, "strasząc" pozwami!!! Teraz czekamy o raporty za kolejne, minione okres rozliczeniowe po badaniu audytora i ciekaw jestem zapisów o wycenie nabytej aplikacji za 62 mln zł, która niby jest, a jakoby jej nie ma, bo jest tworzona!!!
Ja już dokonałem odpisów na ewent. straty. Teraz może być tylko miłe zaskoczenie,w co osobiście wątpię. Nie piszę więcej bo zaraz bezmózgi napiszą,że spółdzielnia Gasa działa.
To tylko potwierdza, że w tej branży jest duża kasa: https://przegladsportowy.onet.pl/esportmania/csgo/polak-o-krok-od-trofeum-i-ogromnej-nagrody-rywal-jest-im-dobrze-znany/x0vwljy
Czy LUDUS będzie potrafił coś wykroić z tego "tortu" coś dla siebie????
akcje zawieszone i analiza techniczna coś sensownego pokaże ? hmmm
ja bez analizy wiem że chcę się pozbyć tej papierologii, miała być jakaś apka... mogli by napisać czy cokolwiek się dzieje czy są już final tweaks a tu cisza....
ale przynajmniej strona internetowa znowu działa :D eh