• ESPI Autor: ~Adam [77.46.83.*]
    cudownie
  • Re: ESPI Autor: ~Gas [185.157.14.*]
    Jednak królik wszedł przez okno i raporty zjadł....a nie prościej napisać że przesunięcie publikacji przesuwany na termin bliżej nieokreślony i po problemem a nie walić ścieme co 2 tygodnie?
  • Re: ESPI Autor: ~Ardus [185.212.169.*]
    A niech ich sz....ag trafi z tym ponownym zawieszeniem notowań . Szkoda tylko kasy.
  • Re: ESPI Autor: ~Henryk [5.173.33.*]
    Panowie nie chcą wznowienia notowań bez pokazania się z nowym produktem - tak to widzę
  • Re: ESPI Autor: ~Xyz [37.30.104.*]
    Chyba już nie powinniśmy się temu dziwić! Kolejne odkładanie w czasie i wcale się nie zdziwię, jak Prezes znów potem ogłosi start nowego projektu, bo na apkę nie starczyło kasy! Po czym poprosi o cierpliwość! Panie Hanamov, takim postępowaniem nie budzi Pan zaufania kolejnych, ewentualnych inwestorów!
  • Re: ESPI Autor: ~Ardus [185.212.169.*]
    No nie szlag mnie trafia co raz bardziej
    Kpiny to mało powiedziane!!! Ale najgorsza jest poczucie bezsilności, że nic w tej sprawie nie można zrobić i nic nie da pisanie po KNF, prokuraturach itd. Zostaliśmy z tym sami, zdani na to co ostatecznie zrobi P. Hanamov!
  • Re: ESPI Autor: ~leo [5.173.32.*]
    Smutna prawda ..Oby końcówka września dala dobre wiadomości..
    Który to już raz łudzimy się i wierzymy, że to tym razem będzie "ten moment"!!! I tak już dobre ponad 2 lata dajemy się ciągać i mamić kolejnymi obietnicami P. Hanamowa. Na razie nie są one w żadnym stopniu spełnione. No ale niech "żywi nie tracą nadziei"!!!!
  • Re: ESPI Autor: ~Gamboni [79.184.238.*]
    Zegar tyka do zapowiadanej premiery aplikacji. Jak nie wywiążą się z tego terminu to będzie pozamiatane... albo kolejna zmiana koncepcji biznesu.
  • Re: ESPI Autor: ~Mat [31.0.94.*]
    Pozamiatane, to my mamy. Oni wyprowadzili ze spółki aplikację wartą setki mln. Widziałeś jak się rozwija Spoko ?
    Z tym rozwojem Spoko, to nie przesadzajmy! Według danych ze strony niby mają niecałe 884 tys. użytkowników. Swego czasu Finv w strategii wspominał chyba o 2 mln do końca 2023r. Widzać jednak , że takie wyniki są do zrobienia przy zaangażowaniu dużo większych nakładów, a takich Finv nie znalazło! A może rzucili się z motyką na słońce??? Nie wiem, czy w przypadku nowej aplikacji nie będzie tak samo??? Szkoda, że Spółka w żaden sposób nie dzieli się takimi informacjami. Nadal nie wiadomo też, jak przebiegają prace nad apka za 62 mln?!
  • Re: ESPI Autor: ~Gamboni [79.184.238.*]
    Brak informacji w tym wypadku jest najgorszy i nie ma co sobie tłumaczyć, że brak informacji to też informacja. Od dnia nabycia tej nowej aplikacji spółka nie poinformowała o żadnym fakcie związanym z nowym pomysłem biznesowym co wskazuje jasno, że nie podpisała żadnej istotnej umowy. Nie wiemy również jakie wyniki zaprezentuje spółka córka, w której ta nowa aplikacja miała być rozwijana. Biorąc pod uwagę przesunięte terminy publikacji raportów okresowych wygląda to, jak klasyczna cisza przed burzą.
    I cały czas nie wiadomo co będzie po tej burzy??? Jednoosobowy zarząd w osobie Pana Hanamova od dłuższego czasu lekceważy drobnych inwestorów, pozostając głuchym na kolejne pytania!!! Taka sytuacja powoduje jedynie tworzenie domysłów i narastanie frustracji, czego dowodem są wpisy na forach internetowych. I co robi w tym czasie Pan Prezes? Oprócz komunikatów o kolejnych przesunięciach terminów, czy też zbyciu akcji do jakiegoś wehikułu SPAC, ogranicza się do ostrzeżeń o naruszeniu dóbr i dobrego imienia Spółki, "strasząc" pozwami!!! Teraz czekamy o raporty za kolejne, minione okres rozliczeniowe po badaniu audytora i ciekaw jestem zapisów o wycenie nabytej aplikacji za 62 mln zł, która niby jest, a jakoby jej nie ma, bo jest tworzona!!!
  • Re: ESPI Autor: ~Robek [5.173.23.*]
    Ja już dokonałem odpisów na ewent. straty. Teraz może być tylko miłe zaskoczenie,w co osobiście wątpię. Nie piszę więcej bo zaraz bezmózgi napiszą,że spółdzielnia Gasa działa.
  • Re: ESPI Autor: ~ABC [128.127.105.*]
    i slutet av året 10 besegrade .
  • Re: ESPI Autor: ~Xyz [83.7.57.*]
    Önskar att du hade rätt!
  • Re: ESPI Autor: ~Adam [91.239.154.*]
    kiedy będzie 30 września... czemu tyle musimy czekać żeby pozbyć się papieru
  • Re: ESPI Autor: ~Anal [185.246.208.*]
    A taki piękny był ten wrzesień w 19r.
  • Re: ESPI Autor: ~Xyz [83.7.57.*]
    Wrzesień 24r., 25r., 26r. itd też będą piękne????!!!
  • Re: ESPI Autor: ~TP [80.216.226.*]
    10 PLN? du är så seriös men varför inte
  • Re: ESPI Autor: ~Xyz [83.7.52.*]
    To tylko potwierdza, że w tej branży jest duża kasa:
    https://przegladsportowy.onet.pl/esportmania/csgo/polak-o-krok-od-trofeum-i-ogromnej-nagrody-rywal-jest-im-dobrze-znany/x0vwljy

Czy LUDUS będzie potrafił coś wykroić z tego "tortu" coś dla siebie????
  • Re: ESPI Autor: ~Adam [77.46.83.*]
    na pewno
  • Re: ESPI Autor: ~obserwator [31.0.37.*]
    sytuacja w/g analizy technicznej jak przed wrześniem 2019r. a to już ciekawe.
  • Re: ESPI Autor: ~Xyz [37.30.108.*]
    Ja bym w tym przypadku jednak analizy technicznej w to "nie mieszał"!!!!
  • Re: ESPI Autor: ~Adam [77.46.83.*]
    akcje zawieszone i analiza techniczna coś sensownego pokaże ? hmmm

ja bez analizy wiem że chcę się pozbyć tej papierologii, miała być jakaś apka... mogli by napisać czy cokolwiek się dzieje czy są już final tweaks a tu cisza....

ale przynajmniej strona internetowa znowu działa :D eh
[x]
LUDUS 18,33% 0,28 2024-06-03 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.