• Tak jak pisałem konsolidacja Autor: ~Rekin [37.225.94.*]
    Hossa na papierze dobiegła końca. Firma tania ale wyniki w najbliższym czasie nie do przebicia. Więc nie będzie rosło bo nie ma pod co ale i drastycznych spadków też nie będzie bo jest tanio
  • Re: Tak jak pisałem konsolidacja Autor: ~Inwestor [5.184.224.*]
    Konsolidacja o której piszesz potrwa pewnie jeszcze maksymalnie 2-3 tygodnie. Później do gry wejdzie zarząd ze swoimi milionami na zakup akcji :) czasu nie będą mieć zbyt dużo, wiec mocno szarpna rynkiem.
  • Re: Tak jak pisałem konsolidacja Autor: ~Januszex [217.96.6.*]
    konsolidacja to kończy się bardzo często wraz z ważnym ESPI, wynikami. Tutaj już był raport, zjeżdżamy na 90-92zł gdzie jesli nie poprawi się nic w gospodarkach to Q4 nie da zarobic wiec spadek do Q1-Q3 będzie duży.
    Rok temu było wiecej inwestycji, lano wiecej asfaltu a teraz jest zaciskanie pasa. Dobry ro MOZE będzie Q2 2024 a wtedy bedziemy w konsolidacji 82-92
  • Re: Tak jak pisałem konsolidacja Autor: ~Zdzieszowicki [194.29.180.*]
    Akurat rynek asfaltów ma się świetnie i stawiam, ze ta gałąź w II kw dała Unimotowi zarobić najwiecej. III kw w asfaltach jest zawsze najlepszy.
  • Re: Tak jak pisałem konsolidacja Autor: ~Maryjanek [5.173.168.*]
    haha w asfaltach jest swietnie? na jakiej podstawie to mowisz? Na bank nie po raporcie. Pewnie polali ci asfalt na wiosce bo Morawiecki miał przyjechać xD
    Ludzie co wy macie w głowach.
  • Re: Tak jak pisałem konsolidacja Autor: ~Rekin [37.225.94.*]
    Lokalny szczyt to było 120 zł. Nie do przebicia w najbliższym czasie. Jak wskaźniki są nisko to wielkich spadków firmy zarabiającej pieniądze nie będzie. Myslę że konsolidacja/wieloletni spodek, coś w tym stylu bardziej. Poza tym wartość księgowa po wynikach wzrośnie
  • Re: Tak jak pisałem konsolidacja Autor: ~Invest [194.149.88.*]
    Dnia 2023-08-11 o godz. 12:26 ~Rekin napisał(a):
    > Hossa na papierze dobiegła końca. Firma tania ale wyniki w najbliższym czasie nie do przebicia. Więc nie będzie rosło bo nie ma pod co ale i drastycznych spadków też nie będzie bo jest tanio

To sprzedawaj. Ja dokupuję :)

[x]
UNIMOT -0,29% 139,40 2025-09-23 17:03:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.