W przeciwieństwie do ciebie ja już na tej spółce zarabiam mam 100k po 14 gr i mam duzooo czasu żeby sobie z tym poczekać a ty że kupiłeś na górce i sprzedałeś ze stratą to teraz ujadasz po h... tu siedzisz jak tak ci źle.AMEN.
Heniek i co jeszcze będziesz ujadał dziś masz 14gr jutro trzymam kciuki by zaliczł ten gniot poniżej 10gr a ty będziesz dalej głupoty wypisywał że to coś warte
Dnia 2023-08-11 o godz. 10:06 ~Xman napisał(a): >ale niestety firma wychodzi na prostą... coraz wyższe zyski...
na prostą buahahaha :D chyba na ostatnią prostą i amen. coraz wyższe zyski hehehe leszczu czy ty wiesz że oni utopili 5,5 bańki na przedawnione śmieci i windykacyjny gnój? żeby mieć z tego biznes (coś więcej niż zwrot nakładów), to już teraz zyski winny być 10x wyższe.
Marian.... prosty człowieku nie ubliżaj.... Dzieciaku wiem wiem że jesteś guru giełdy, wszyscy czekają na Twój komentarz i tak też poczynią... Żyj w swoim świecie i daj żyć innym.... SZACUNEK DZIECIAKU.... podziel się opinią ale nie ubliżaj bo wystawiasz sobie opinię o sobie i swoim intelekcie....