4 bańki w plecy w q2, przy czym wyprzedano 20mln zł z magazynu. To są jakieś jaja. Kiedy rada nadzorcza zdymisjonuje zarząd? Za rok o tej porze spółka będzie w upadłości, jeśli nic się nie zmieni.
To jest błędne koło ponieważ do póki będą drukować akcje, zaciągać kredyty to przesłanek upadłościowych nie będzie bo będą płacić podatki, wynagrodzenia, czynsze za lokale i inne bieżące opłaty a strata będzie się pogłębiać… najgorzej jak przyjdzie taki czas ze banki czy inwestorzy powiedzą dość wtedy lecimy w upadłość…
operacyjnie bez szans, a sprzedać ? raczej nikt tego nie kupi za rozsądna cenę spółka stanie się z o m b i e - ciekawy przypadek dość rozpowszechniony w Stanach, a u nas też kilka przykładów sie znajdzie
Grzegorz - jeśli chciałbyś zacząć leczyć depresje płynem Borygo, to zapraszam, mam dobre ceny i kartę stałego klienta dzisiaj (póki co) nie ma transakcji
a z wiadomości, które płyną z koncernu czytamy: "Zarząd Spółki Moliera2 S.A. z siedzibą w Warszawie („Spółka”, „Emitent”) niniejszym informuje, że w dniu 17 sierpnia 2023 r. nastąpiła rejestracja przez Sąd podwyższenia kapitału zakładowego Spółki w drodze emisji 3.200.000 akcji zwykłych na okaziciela serii T. Po rejestracji podwyższenia kapitału zakładowego Spółki w drodze emisji akcji serii T kapitał zakładowy Spółki wynosi 38.451.603,60 zł i dzieli się na 384.516.036 akcji o wartości nominalnej 0,10 zł (dziesięć groszy) każda akcja."
oj co to za nick ...Brudna_Pała ...ehhh głupio to brzmi, może to nie to forum ? ger - niestety spadamy na nowe minima, trochę szkoda Grzegorza, który wskoczył po 10 gr i już ma blisko 10% straty bo jak zrozumiałem, Ty ger już nie masz akcji od jakiegoś czasu, ale też nie chcesz wracać? (trzeba było słuchać!) Ja już otwieram kolejny baniak z borygo
obroty rosną do prawie 40k pln, co było do przewidzenia. Lawina rusza, do przerwania 0,8 zł zostało 70k sztuk "listków' papieru toaletowego - półwarstwowy Patrzę i wydaje mi się, że tu nic nie pomoże, a powrót np. po 3-4 gr może przyblokować na lata - były takie spółki np. Ideon, Petrolinvest,