• Prognozy są podtrzymane Autor: ~czapajewo [83.12.16.*]
    Tak jak pisałem wcześniej te "złe" niby wyniki za listopad nie są takie złe jak się zastanowi że w ich strukturze jest znacznie więcej szkoleń, które schodzą jak świerze bułeczki. Wiem o tym że z braku chwilowo roboty w biurach projektowych wysyłają inżynierów na różne szkolenia - efekt widać 3500 osób w 2007r. 4000 osób w 2008r. wzrost o 14 % gdzie marże są najwyższe. Autodesk dalej utrzymuje niskie ceny więc trroche rynku od substytutów zdobędziemy. Zostaje jeszcze w odwodzie DesArt na który liczę.
    Prezes mówi o godnej wycenie walora - jak myślicie godne jest 1,5 czy nawet 2 zote ja uważam że ceny te to syf.
  • Re: Prognozy są podtrzymane Autor: ~też tak uwazam [83.19.102.*]
    po robieniu w ch.. akcjonariuszy co roku łąjno powino być groszówką
  • Re: Prognozy są podtrzymane Autor: ~czapajewo [83.12.16.*]
    Nawet rozumiem twoje rozgoryczenie ja też kupowałem te akcje po 4 złote ;)
  • Re: Prognozy są podtrzymane Autor: ~czapajewo [83.12.16.*]
    Pomimo tego nie uważam że jakoś duż przepłaciłem za nie. Wziołem dużo niżej też dużo i zamierzam dalej skubać:)
  • Re: Prognozy są podtrzymane Autor: ~Red Berries1 [82.13.138.*]
    wg mnie wroci na 4 zl spokojnie uchwalili wielki skup jak na ta spolke, w tych cenach w tej chwili to promocja
  • Re: Prognozy są podtrzymane Autor: ~robson [10.130.128.*]
    skup nas zabezpieczy jedno dobre info i wracamy powyzej 3zl
  • Re: Prognozy są podtrzymane Autor: ~jacek [89.238.32.*]
    a jakie mieli podac przychody jak chca skupic tyle akcji?zastanowic sie panowie!Kto chce kupic musi tanio kupic,potem jak cos uciulaja to beda kreowac super perspektywyCzekac i nie dac sie sprowokowac do sprzedazy!narzekali na niski kurs dolara ,teraz maja po 3 zlote wyniki slabsze?ja dokupuje caly czas,najwyzej zasiade w radzie nadzorczej ,ha,ha1*ozdrawiam wytrwalych akcjonariuszy!
[x]
PROCAD -0,83% 2,40 2022-06-28 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.