Chciałbym poważnie pogadać wreszcie o naszej niepoważnej inwestycji. Na szczycie z tego roku byłem około 10k na plusie. Osobiście punkt wyjścia określam na okolice 1,5-2. Myślicie ze w momencie, gdy pewnikiem będzie juz wydanie narcosa możemy liczyć na taki poziom cenowy ? Uważam, że pp puszcza w obieg już po premierze.
Jeśli okaże się sukcesem sprzedażowym na miarę dds to może i tak być. Ale tu dużo ludzi się zrazilo, będzie uciekać z haków i zwalać kurs. Czytałem w któreś książce że tak działa psychinka większości ludzi wystawiona na "inwestycje długoterminowe "... nie byłbym przesadnym optymistą.... mnie 2 zł w zupełności satysfakcjonuje. Odniósłbym bardzo duży zysk za 2-3 lata mrożenia środków.
Zwiększony wolumen jest ważny. Świadczy o jako takim zainteresowaniu spółka. Mi się wydaje, że przesłanki o Narcosie i powrót sentymentu do gamingu zrobi swoje w niedługim czasie.
Jeśli ta gra faktycznie wyjdzie to tgs jest na dzisiaj za półdarmo.
Ostatnio przez kilka dni mieliśmy wolumen około 100k - już jest dobrz, ale myślę, że 300k jakby się pojawiało to byłoby na prawdę spojo.