O laboga, o laboga......................., zaraz będzie armagedon, zwałka, bankructo, spadek akcji do 1 gr, KNF, ZUS, PIH, POPIH, PIP, TVP1, TVP2, ZAiKS, prokuratura............................ itp. tid.
Dobrze piszę wielonikowcy, czy nie? Muszę wam pomóc w tej nagonce na tego "śmiecia", bo coś słabo wam idzie. Trzeba więcej pomyj wylać, więcej nowych NICK-ów, więcej i więcej........................
Ogólnie to myślałem ze jestes trochę poważniejszym inwestorem. Wiesz ze twoja obecność bardziej doświadczonym mówi więcej niz obecność tych twoich wielonikow. Ty chwalisz spółkę która od 12 gr leci w dół a oni ja gnoja bo widza ze leci w dół także zastanów się po co ty tu jesteś. Jestem na giełdzie od wielu lat i z doświadczenia wiem ze każda spółka która robi przekręty ma na forum tzw wybielacza który ma swoją określona role. Interpretuj fakty nie fantazje.
JEST! Wiedziałem, że ktoś odpisze na moją zaczepkę. btw., skąd wam się wzięło te 12 gr, skoro pierwsze akcje kupiłem po niecałe 8 gr.??? Hmmmmm........
To żeby nie było tak prosto. Widzę, że nie potraficie zinterpretować moich postów albo ze mną jest coś nie tak, bo nazbyt skomplikowanie się wyrażam. No ale czego się spodziewać, kiedy prawie 40% polaków popiera nieudaczników i złodziei, a 60% nie ma pojęcia co to inflacja, to chyba trzeba pisać prostym językiem.
Ostatni raz napiszę, może zrozumiesz: nie jestem fanem APIS-u, gdyż tak jak każdy z was jestem pod kreską. Średnią mam niewiele większą od obecnego kursu ale jest to minus, a ja nie lubię przegrywać. Dzieliłem się z wami jako jedyny na tym forum swoimi przemyśleniami, bo liczyłem na w miarę normalną dyskusję, co okazało się mało popularne. Dlatego teraz zamierzam iść z nurtem i też będę pisał jak to Henio jest zły, jak to APIS oszukał inwestorów i że lecimy na 1 grosz!
Czy tak będzie lepiej? To chcecie usłyszeć? Czy brakowało wam już tylko mojego głosu do oczerniania spółki? No to siup!
Zulu ty opłacony piesku Henryka weź się za normalna prace a nie zbieraj jałmużnę od posta na bankierze bo aż wstyd tak rodzinie później mówić z czego żyjesz
O królu złoty! Jak ja się myliłem. Teraz dopiero przejrzałem na oczy. Ten cały APIS to jest jakieś nieporozumienie. Że tego z giełdy jeszcze nie zdjęli ale to pewnie kwestia czasu. Mylisz że uda się nam odzyskać włożone pieniążki?
14 sierpnia będzie raport za Q2. Ciekawe jaką stratę pokażą? Gotówka z dotacji pewnie też już zniknęła. Co to będzie?
Zimno wszędzie głucho wszędzie. Co to będzie, co to będzie? Tam pod lasem wśród ciemności Gdzie nikt w ciemną noc nie gości Idzie lasem człowiek w masce Ma ukryty sztylet w lasce Niecne pewnie ma zamiary Za nim idą nocne mary uuu, uuu. Zimno wszędzie głucho wszędzie. Co to będzie, co to będzie?
Można już pomału szukać wyłącznika do światła. Nawet jak pokażą raport, to nic w nim nie będzie, a na pewni nic nie napiszą o grach. No bo w sumie co tu pisać o czymś czego nie ma!