Bin trzeba Ci wspólczuć bo musisz pisać te bzdury bo Ty lub Twoi mocodawcy nadal kupujecie akcje ??
Czy po prostu jesteś taki niemądry że straciłeś tu 8 miesięcy zbijając od stycznia kurs o 20 groszy zupełnie bez celu ?
Bin tu nie trzeba wyobraźni kupowałeś jak najęty od stycznia po każdej możliwej cenie oczywiście im bliżej 3,20-2,30 tym stawałeś się bardziej pazerny, chyba skupiles już wszystko Ty i twój mocodawca.
Pompa-niepompa
Wybierasz wybiórczo najniższe transakcje z całego dnia aby uzyskać efekt tragedii ... moze zacznij pisać dramaty i tragedię masz talent po co go zmarnować.
Pewnie Binu chętnie kupi twoja kolekcje dzieł.
Póki co witamy po urlopie, teraz Nina nie będzie a Ty za dwoch
Dnia 2023-08-11 o godz. 20:15 ~Bin napisał(a): > Ty lepiej powiedź gdzie jest Łukaś i Maria Kazimiera ? bo bardzo za nimi tęksnimy
Dwa w jednym, pogrążył się w traumie i głębokiej depresji. Compremum z wielkimi problemami finansowymi. Myśli, że z tego wyjdzie, ale myślenie nie jest jego mocną stroną. Ma za to wspaniały lek na to, sypie, sypie i wciąga popijając gorzałą.
Tak tak będzie bardzo źle... tylko dlaczego wciąż kupujecie w górę Arturze i Binie zamiast sprzedawać w dół ? Już wszystko skupiliscie na poziomie 2,25-2,35 i kupujecie już po 2,452,46 ? Po co wam akcje tak złej firmy ?
W dół to dostaniesz Marku tu tylko łapki haha... te ofiary losu tylko ujadają ewentualnie sami skupują akcje co to pewnie raczej ich mocodawcy ich na to nie stać.
Dnia 2023-08-15 o godz. 11:37 ~Marek napisał(a): > Racja jest tręd spadkowy i dlatego nie mogę nic już kupić po 2,25-2,30 !! > > Ale na wykresie wygląda ładnie tyle że zakupy są powyżej 2,40.
Marku, kasa ci się skończyła i nie możesz już nic kupić? To sprzedawaj. Ze stratą ale zawsze na piwko i kiełbaskę będzie. Od Fojta i Szymańskiego nic już nie dostaniesz. Dzisiaj możesz się załapać na darmową grochówkę na piknikach wojskowych.
To dlaczego moje 5k rozsiane w przedziale 2,25 - 2,30 nie zostaje zasypane skoro nikt nie chce kupować ?
Jak mi się udaje czasem kupić tysiąc sztuk to się cieszę. Kiedyś mogłem kupić 10k dziennie po 2,19-2,20 a teraz ?!
Miesiąc temu próbowałem namówić wszystkich na transakcję pakietową 120-130k nikt mi nie chciał sprzedać. Wszyscy włącznie z Binem i Arturem się śmiali a Bin zaproponował że sprzeda mi po 5 zł. Trudno będę skupować po kilka tysięcy tygodniowo bez łaski !!
Niestety nie mam tyle ile chcę ale Bin moja propozycja na 130k akcji nadal jest aktualna tylko podaj realna cenę a nie 5 zł. Na razie bardzo powoli mi sprzedajecie!!
Bin może wymyśl jakąś nową aferę albo coś...
Realna cena według ciebie i tobie podobnych troli Fojta była 10 zł. W promocji oferuję ci po 5 zł. Przecież zarobisz po wybudowaniu fabryki. Nie wierzysz w ten projekt ?
Marek Ty tak kupujesz akcje ?? Ustawiasz 100k na pierwszym miejscu po lewej i czekasz aż ktoś Ci sprzeda ? Co się dzieje wtedy sprzedają Ci ? IIe akcji już tak kupiłeś haha
Nikt to jednak ktoś, nobody, to jest raczej otchłań, zarówno fizyczna jak i intelektualna o finansach nie ma sensu wspominać.
Sądy są opieszałe ale skuteczne ha ha