• Brawo BKD Autor: ~Szym [46.149.156.*]
    Analizuje raport od rana i mam nadzieję, że w końcu dzięki niemu znikną trole z forum. 2.6 mln gotówki, znaczny wzrost przychodów, dochodów itd. Brawo Panie prezesie. Szczerze to mam stratę 60 % i powinienem być mega zły, ale widzę, że spółka idzie w dobrym kierunku. Czekam cierpliwie. Byle do premiery Alaski drodzy akcjonariusze i będzie dobrze, cierpliwości.
  • Re: Brawo BKD Autor: ~Tj [83.23.215.*]
    Sequel Prison w produkcji, inne gry w produkcji, sporo gotówki no i Prison VR, który moim zdaniem się przyjmie dobrze. Kapitalziacja tylko 15 mln zł.
  • Re: Brawo BKD Autor: ~Tantiem [37.47.165.*]
    Wy tak serio trolle ?
    Dalej na trupa, cypryjskiego naganiacie ?
  • Re: Brawo BKD Autor: ~PR [89.171.4.*]
    Niestety tak jak przewidywałem raport, choc przyzwoity, "nie poruszył serc inwestorów". Cóż trzeba cierpliwie czekać, bo obecnie co chwilę jakaś drobna spółka gamingowa wyskakuje z nienacka ze skokowymi wzrostami (dziś odpał na JUJUBE). Może i BKD się doczeka ;-)
  • Re: Brawo BKD Autor: ~Szmaciarzu [83.23.218.*]
    Wciśnij jeszcze więcej czerwonych łapek frustracie trolllu golasie xD
  • Re: Brawo BKD Autor: ~Tj [83.23.218.*]
    Spółka na tle innych o podobnej kapitalizacji jest niedowartościowana. Taki PDG ma 30 mln kap.
  • Re: Brawo BKD Autor: ~Tj [83.23.218.*]
    Up, inne spółki bez zysków zaliczyły wystrzał po 50 %, a BKD z zyskami i niemal 3 mln gotówki nic.
  • Re: Brawo BKD Autor: ~Qwer [95.129.192.*]
    Od marca br ciagla skumulacja. Zobacz wykresy
  • Re: Brawo BKD Autor: ~Olo [37.30.0.*]
    Jedna z najtańszych i najlepiej rokujących małych spółek z gamingu. Nieco zapomniana dlatego podbijajcie temat.
[x]
BKDGAMES -24,63% 2,05 2025-09-24 17:00:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.