• Delisting ! Autor: ~Rufa [188.147.4.*]
    Główni akcjonariusze po wezwaniu będą posiadać około 2,05 mln akcji . Podejrzewam że to co kupili to fundusze się wysypały jednak i za chwilę o tym jeden z nich poinformuje. Aby zablokować delisting musimy zebrać ponad 210 tys akcji najlepiej więcej ale tyle być może starczy. Czy się znajdzie ? Ostatnio wystawiliśmy 180 tys. Fundusze skomplikowały sprawę. Jeśli ubiera się odpowiednia ilość będzie można zablokować delisting . Można oczywiście też iść do sądu ale to już wymaga głębszej organizacji ja się w to bawić nie chce. Jesli ktoś jest gotowy do pojawienia się na walnym bądź udzielenia pełnomocnictwa proszę wystawić swoje akcje na 50 zł . Jak będzie odpowiednia ilość jestem w stanie skoordynowac akcje głosowania przeciw .
  • Re: Delisting ! Autor: ~Rufa [188.147.4.*]
    I jeszce jedno. Z moich wyliczeń wynika jednak że jeden fundusz nie sprzedał . Nie wiem który prawdopodobnie quercus. A więc prawdopodobnie będzie na walnym i będzie głosowal więc szanse są większe . Należy szybko się zorganizować. Moim zdaniem łatwiejsze będzie uzyskanie większej ceny do tych pozostałych 500 tys akcji jeśli nie wyjdziemy z giełdy .
  • Re: Delisting ! Autor: ~marko [83.28.232.*]
    no to liczmy swoje głosy wystawiać po 50 zł bo na razie to cieniutko, czyżby wszyscy pooddawali ?

• Re: Delisting ! Autor: ~kris [83.238.166.*]
    Wszyscy na pewno nie poodawali, bo widzisz ile akcji skupiono w wezwaniu - albo fundusz(e) albo drobni trzymają.
  • Re: Delisting ! Autor: ~marko [83.28.232.*]
    to wystawcie swoje będziemy wiedzieć jaką mamy siłę
[x]
SOLAR 0,51% 2,80 2024-02-08 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.