Dnia 2023-08-09 o godz. 16:00 ~Piotr napisał(a): > W domu wszyscy zdrowi?
nie stety nie ale dziękuję za dobre słowo. za to kasa moja roś nie na lokacie a twoja topnieje jak gfrad rfn=ie latem. ale cóż ty zapewne mosz wsztkich zdrowych w domu. tylko pozasdrościć
A kto się utopi ? Dno jest głęboko to wystarczy miejsca dla Fojta i dla Szymańskiego i Helenka też musi być razem z Szymańskim, tylko nie wiadomo co się stanie z Tamarą ? Jak myślicie czy Fojt zabierze ją ze sobą na dno czy raczej Tamara znajdzie sobie nowego prezesa ?
Przecież ta spółka nie ma fundamentów. Jest całkowicie nieprzewidywalna i nie wiem nawet czy 70 gr. to nie za dużo na akcje. Ciekawy jestem kiedy odpowiednie służby wykluczą ja z giełdy?
O jej następny furiat chce zamknąć audytora !! Tylko masz mały problem firma audytorska jest w pierwszej 10 firm w Polsce, ale probój może Ci się poszczęsci haha
Myślę, że spadnie poniżej złotówki. Tymi akcjami nikt się nie interesuje. Będzie 1 zł, potem 90 groszy, 80 groszy, dołek to będzie 70 groszy. Także Fontanna jak spadnie do 1 zł, poczekaj, nie kupuj jeszcze, bo to poleci znacznie niżej.
Wiadomo że poczekam czy pojawi się popyt w okolicy złotówki i wsparcie się potwierdzi jeżeli nie utrzymają poziomi 1/1.05 to będziemy mieli kontynuację spadków. Ale gdyby udało się wybronić 1.05 i będzie próba wejwxia wyzje można łapać swing na razie do 1.4/1.5 a co dalej zobaczymy.
Dnia 2026-01-12 o godz. 21:09 ~FONTANNA napisał(a): > Wiadomo że poczekam czy pojawi się popyt w okolicy złotówki i wsparcie się potwierdzi jeżeli nie utrzymają poziomi 1/1.05 to będziemy mieli kontynuację spadków. Ale gdyby udało się wybronić 1.05 i będzie próba wejwxia wyzje można łapać swing na razie do 1.4/1.5 a co dalej zobaczymy.
Jaki popyt powinien się pojawić na wsparciu ? Czy taki 250k akcji dziennie jak jest ostatnio czyli ok 1 mln akcji tygodniowo to za mało ? Wiesz że FF to max 18 mln akcji ? Sprawdzałeś ile już od odwieszenia kursu akcji skupiono ?? NN OFE nadal nie podaje komunikatu że zszedł poniżej progu 5%
Taki jaki będzie wyciągał każda próbę zejścia niżej a czy to będą tysiace/setki czy miliony to zobaczmy. A może wcale popytu nie będzie i wsparcie padnie i polecimy niżej.
Dnia 2026-01-12 o godz. 22:30 ~FONTANNA napisał(a): > Taki jaki będzie wyciągał każda próbę zejścia niżej a czy to będą tysiace/setki czy miliony to zobaczmy. A może wcale popytu nie będzie i wsparcie padnie i polecimy niżej.
Zrób to !! Sprzedawaj po 2 mln tygodniowo i zbijaj kurs w czym problem.
Jak mam sprzedać skoro nie mam akcji chyba że chodzi Ci o shorta ale tu się nie da a szkoda. Ja planuje kupić jak będą ku temu przesłanki ktore wszyscy znacie :)
Skoro ta dużo akcji skupiono to kto słupił jakoś nie widać komunikatu ze ktoś przekroczył próg 5%. Co za akcjonariat który podstaw nie rozumie, wszędzie widzi podstępy afery i wszystko chce zgłaszać do KNFu zamiast zrewidował swoje błędne podejście. Zajmijcie się handlem na bazarku staroci zamiast GPW.
Dnia 2026-01-12 o godz. 22:34 ~FONTANNA napisał(a): > Skoro ta dużo akcji skupiono to kto słupił jakoś nie widać komunikatu ze ktoś przekroczył próg 5%. Co za akcjonariat który podstaw nie rozumie, wszędzie widzi podstępy afery i wszystko chce zgłaszać do KNFu zamiast zrewidował swoje błędne podejście. Zajmijcie się handlem na bazarku staroci zamiast GPW.
Nie wiem o jakich aferach piszesz ale możesz sobie sprawdzić jeśli potrafisz od odwieszenia kursu Wolumen obrotu 13,756 mln szt akcji. Ostatnie obroty to ponad 200k dziennie 1 mln tygodniowo, wnioski wyciągnij sobie sam.
Jeżeli już to sama :) nie Ty mi podaj znioski jakie ma znaczenie że przemielilo się 13.756 mln akcji bądź co bądź w średnioterminowym ruchu spadkowym. Gdzie nikt ie ogłosił że zdobył 5 lub więcej procent akcjonariatu ?
Dnia 2026-01-12 o godz. 23:20 ~FONTANNA napisał(a): > Jeżeli już to sama :) nie Ty mi podaj znioski jakie ma znaczenie że przemielilo się 13.756 mln akcji bądź co bądź w średnioterminowym ruchu spadkowym. Gdzie nikt ie ogłosił że zdobył 5 lub więcej procent akcjonariatu ?
Naprawdę uważasz ze nie da się skupić powyżej 5% akcji aby nie trzeba było ogłaszać ?? Idąc Twoim tokiem myślenia nikt tez nie ogłaszał ze sprzedał 30% akcji od odwieszenia 01.06.2025 Jedyny który to musi coś ogłosić to NN OFE że zszedł poniżej progu 5% gdyby sprzedał choć 2,5 mln akcji widziałaś taki komunikat od odwieszenia spółki ?? Każdy inwestuje dal siebie i sam wyciąga wnioski.
Nie masz co napisać to taka infoekscje z dooopy dajesz dużo akcji się przemielilo pomyślcie co to znaczy. Potem napiszesz a nie mówiłem ??? Właśnie nic nie mówiłeś bo nie masz pojęcia.
Dnia 2026-01-13 o godz. 00:10 ~FONTANNA napisał(a): > Nie masz co napisać to taka infoekscje z dooopy dajesz dużo akcji się przemielilo pomyślcie co to znaczy. Potem napiszesz a nie mówiłem ??? Właśnie nic nie mówiłeś bo nie masz pojęcia.
Nie jestem doradcą inwestycyjnym, nie mam zamiaru nikomu tu mówić co ma robić. Każdy ma swój rozum i inwestuje swoje własne pieniądze na własna odpowiedzialność ... nic mi do tego jak to zrobi.
Ja tez nie tylko co według Ciebie dzieje się z kursem bo powołujesz się na obroty i że masz jakieś wyobrażenie co to znaczy bo ja jestem głupia i nie wiem co znaczy że przemielionsie 13 mln akcji od zawieszenia i co może nie musi z tego wynikać.
~FONTANNA odpowiada ~Com2026-01-12 22:30IP 31.61.176.*
Taki jaki będzie wyciągał każda próbę zejścia niżej a czy to będą tysiace/setki czy miliony to zobaczmy. A może wcale popytu nie będzie i wsparcie padnie i polecimy niżej.
Wcale popytu nie będzie ?
A teraz to co mamy ? 359k akcji a do końca dnia daleko
Obrót 350k i to sama podaż nikt tego dzisiaj nie kupił ? Czego ty oczekujesz miliona akcji dziennie by stwierdzić że jednak popyt jest ? Gdyby przed informacja o ugodzie na 184 mln zł była podaż na poziomie 350k akcji w połowie sesji to jak myślisz gdzie byłby kurs wtedy ??