Dnia 2023-08-09 o godz. 15:26 ~VIC1980 napisał(a): > Ja bym powiedział rewelacja,
buahahaha :D weź może se przypomnij, że wpakowali 5,5 bańki w przedawnione śmieci i windykacyjny gnój od bankruta, a tu leszcze wyją z zachwytu że nominał to 100 banieczek haha. a jak sobie przypomnisz o tym "cudownym dealu dekady", to na podstawie tych danych ustal kiedy przynajmniej wyjdą na zero i zwróci im się koszt zakupu tych "wspaniałych portfeli" i czy stanie się to do 2026 roku :)
Wyniki mizerota przesiadka na Igorię tam zarobicie to nie warte zainteresowania i tak padnie w okolice 12gr szkoda w takim czymś siedzieć latami i kasa utopiona.
Przejrzałem wyniki i wyglądało to coraz lepiej. Wskaźniki mówią same za siebie....Zresztą chyba większa rzesza ludzi stwierdza to samo, patrząc co dzisiaj dzieje się na kursie.....
Nikogo nie naganiam i nie mam takiego zamiaru. Napisałem tylko że kurs jest wyższy niż przykładowo wczoraj.... i że wyniki są lepsze w porównaniu z ostatnimi kwartałami...... zresztą nie będę nic więcej nic pisał.....
Dnia 2023-08-10 o godz. 09:16 ~h-l napisał(a): > Wyniki mizerota przesiadka na Igorię tam zarobicie to nie warte zainteresowania i tak padnie w okolice 12gr szkoda w takim czymś siedzieć latami i kasa utopiona.
Widzę że najwięcej wychwalają ci, co wiszą na haku po złotówce. Tutaj nie ma perspektyw przy tym zarządzie, 5,5 miliona zł wydane na portfele - a jakie zyski z tego? Ile czasu zejdzie aby wyjść na prostą na tej inwestycji? Umiecie liczyć czy tak sobie tylko szczekacie i nie chcecie dopuścić do siebie prawdy o rzeczywistości?
Widzę, że jesteś równie mało ogarnięty co Marian, pewnie jego partnerem jesteś… Te same nudne nic nie wnoszące teksty… Rada, zróbcie sobie ciuchcię, wymianę kto woli być maszynistą wasza sprawa… I dajcie sobie spokój z bankierem, bo jesteście ułomni intelektualnie …
Marian wnosisz ciagle te same nudne teksy… kupiłeś akcje po 1,5 na debiucie i psioczysz na spółkę … jesteś żałosny… bądź facet, przyjmij na klatę, że jesteś nie ogarem intelektualnym i nie udzielaj się bo jest po prostu hmmm nieudacznikiem
Bardzo dobry artykuł. Dzięki za link. Nie słuchać Mariana, jego partnera Waldka i innym jego podobnym. Marian jest w plecy bo kupował po 1,5 pln i teraz musi straty nadrobić i jego tył jest czynny 24/h …. Marian odpocznij ..