• Raport Autor: ~Kola [31.178.164.*]
    Chyba raport ponownie kicha co widać po zachowaniu kursu. Ciekawe czy to możliwe że te duże zlecenia poprostu nie przyniosły zysku tylko poszły na zero? Bo kolejny raport się szykuje bez efektów.... Jakie macie zdanie na ten temat
  • Re: Raport Autor: ~Gutek123 [46.204.100.*]
    Końcówka roku zapowiada się bardzo obiecująco i jestem bardzo spokojna slowa P.Prezes więc jeszcze chyba nie teraz co nie oznacza że będzie złe
  • Re: Raport Autor: ~Eco [31.0.39.*]
    Widzę to podobnie, mój target to wyniki za IV kwartał i szybciej nie oddam. Co do jutrzejszych wyników to nie mam dużych oczekiwań. Jednak mam nadzieję, że będą lepsze niż te za I kwartał, bo chcę dalej wierzyć Prezes. Przed Q1 pompowali kurs i była bryndza, może teraz będzie inaczej.
  • Re: Raport Autor: ~odzierzowiec [37.109.33.*]
    będzie klasyka co kwartał ta sam śpiewka i jęki ubranych
  • Re: Raport Autor: ~Brum [195.189.34.*]
    Tak będzie, do tego piorun spotka się z odbytem, a chmury zaczyna walca tańczyć na niebie twoich bzdur
  • Re: Raport Autor: ~Expert [37.225.80.*]
    Raport zdecydowanie powyżej oczekiwań.
  • Re: Raport Autor: ~Kola [31.178.164.*]
    I chyba nadal widać po przychodach że bez dużego kontaktu.
  • Re: Raport Autor: ~Kap [5.173.33.*]
    Bardzo dobry raport, obiektywnie, bez napinki. Spółka 10 mln kapitalizacji
  • Re: Raport Autor: ~Kola [188.146.114.*]
    Tylko znając spółkę jutro delikatnie minus:)
  • Re: Raport Autor: ~rgtg [5.173.198.*]
    Po co duże kontrakty. Zysk na akcję jest wysoki.
    Wszystko może się ułożyć w czasie.
  • Re: Raport Autor: ~marko [31.60.54.*]
    Współczuję ubranym, jutro pewnie woodospad
  • Re: Raport Autor: ~Eco [31.0.41.*]
    Mnie najbardziej cieszy, że Pani Prezes zdała egzamin z wiarygodności. Mówiła, że będą coraz lepsze wyniki i są. Dodam jeszcze, że przy wypowiedzi kładła nacisk, że to drugie półrocze będzie lepsze, więc skoro teraz zaksięgowania milion zysku, to zgadnijcie jakie będą następne raporty i wynik roczny :) tak jak pisałem w innym wątku, ten raport jest przełomowy, teraz będzie już tylko lepiej. Dziwie się, że tu tak mały entuzjazm, ja jestem zachwycony raportem.
  • Re: Raport Autor: ~marko [31.60.54.*]
    Dramat akcjonariuszy trwa, widać to po kursie
  • Re: Raport Autor: ~asafa [185.56.211.*]
    Dramat by był jeśli by żniw była strata. Jest 920 kPLN zysku więc teraz zaczyna się końcowe rozliczenie kontraktów a koszty poniesione były w poprzednich kwartałach. Super to zaczyna wyglądać. Zobaczymy na reakcje kursu ale nie spodziewam się fajerwerków.
  • Re: Raport Autor: ~Kola [188.146.114.*]
    Fajnie jakby skończyło się ponad 2pln. Tu dobre info znaczy często czerwień. No ale do czasu. Ktoś to kiedyś zauważy i nawet blokada wtedy nie wystarczy
  • Re: Raport Autor: ~Eco [37.248.162.*]
    Marko od kiedy się tu pojawiłeś to już nie jest dramat tylko komediodramat. Cieszę się, że jako głównego reprezentanta trolli wybrali właśnie Ciebie, od razu jest weselej.
[x]
ECO5TECH -22,63% 1,06 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.