Chyba raport ponownie kicha co widać po zachowaniu kursu. Ciekawe czy to możliwe że te duże zlecenia poprostu nie przyniosły zysku tylko poszły na zero? Bo kolejny raport się szykuje bez efektów.... Jakie macie zdanie na ten temat
Widzę to podobnie, mój target to wyniki za IV kwartał i szybciej nie oddam. Co do jutrzejszych wyników to nie mam dużych oczekiwań. Jednak mam nadzieję, że będą lepsze niż te za I kwartał, bo chcę dalej wierzyć Prezes. Przed Q1 pompowali kurs i była bryndza, może teraz będzie inaczej.
Mnie najbardziej cieszy, że Pani Prezes zdała egzamin z wiarygodności. Mówiła, że będą coraz lepsze wyniki i są. Dodam jeszcze, że przy wypowiedzi kładła nacisk, że to drugie półrocze będzie lepsze, więc skoro teraz zaksięgowania milion zysku, to zgadnijcie jakie będą następne raporty i wynik roczny :) tak jak pisałem w innym wątku, ten raport jest przełomowy, teraz będzie już tylko lepiej. Dziwie się, że tu tak mały entuzjazm, ja jestem zachwycony raportem.
Dramat by był jeśli by żniw była strata. Jest 920 kPLN zysku więc teraz zaczyna się końcowe rozliczenie kontraktów a koszty poniesione były w poprzednich kwartałach. Super to zaczyna wyglądać. Zobaczymy na reakcje kursu ale nie spodziewam się fajerwerków.
Fajnie jakby skończyło się ponad 2pln. Tu dobre info znaczy często czerwień. No ale do czasu. Ktoś to kiedyś zauważy i nawet blokada wtedy nie wystarczy
Marko od kiedy się tu pojawiłeś to już nie jest dramat tylko komediodramat. Cieszę się, że jako głównego reprezentanta trolli wybrali właśnie Ciebie, od razu jest weselej.