• Czy zaskoczą wynikami? Autor: ~Arti [79.191.48.*]
    Juz w najbliższą sobotę wyniki za 2 kwartał, ja obstawiam że będzie średnio( na plusie lekko lepiej niz 1 kw) a 3 kwartał bedzie lepszy ze względu na wieksze sprzedaże produktów sezonowych
  • Re: Czy zaskoczą wynikami? Autor: ~Realista [166.199.172.*]
    Patrząc na ostatnie zaskoczenia, które serwują to zaskoczą pewnie stratą, bo odpowiednio upychali kasę po sobie…
  • Re: Czy zaskoczą wynikami? Autor: ~Ww [31.60.230.*]
    Jak nie teraz to kiedy?
  • Re: Czy zaskoczą wynikami? Autor: ~Arti [79.191.48.*]
    A moze wyjaśnij co masz na myśli
  • Re: Czy zaskoczą wynikami? Autor: ~Łowca_troli [46.134.70.*]
    Choćby odkupienie udziałow Essa i popchnięcie ich dalej nie przez spółkę ...bo wtedy nie trzeba informować o cenie...
  • Re: Czy zaskoczą wynikami? Autor: ~ArTi [79.191.48.*]
    Warto o to zapytać Wojtycę przy kolejnym czacie inwestorów, byc moze odpowie. Musze sprawdzic czy przypadkiem wcześniej nie było podawane jaki jest koszt udziału
  • Re: Czy zaskoczą wynikami? Autor: ~Lowca_troli [46.134.114.*]
    Było po ile kupił od ekipy bo to musieli podać...ale już o sprzedaży swojego pakietu nie musi podawać do publicznej wiadomości.
  • Re: Czy zaskoczą wynikami? Autor: ~Łowca_roli [46.134.114.*]
    A wyniki pewnie będą ok sporo zarobili choćby na tych wydarzeniach z playbacku... Sporo też zainwestowali ale bez wpływu na kurs ...co wskazuje niestety na brak zainteresowania inwestorów z białymi kołnierzykami
  • Re: Czy zaskoczą wynikami? Autor: ~Ww [5.173.144.*]
    Cytuje 1 kwartał jest ciężki dla reklamodawców, czyli w sumie klientów naszej spółki, jeżeli w 2 kwartale nie pokażą zysku, znaczy sprawy idą nie tak jak zamierza Zarząd. Nastawiam się wiec optymistycznie przed wynikami, moja opinia
  • Re: Czy zaskoczą wynikami? Autor: ~Arti [79.191.48.*]
    Jeden udział był obejmowany po cenie 500zl, myślę ze Spotlight tez raczej odkupił w tej cenie,jedno czego nie wiem to czy te 25 % to jest ogólnej liczby udziałów czy z pakietu który mial Wojtyca( obstawiam ze z ogólnej)
    Ekipa caly czas buduje swoje macki , które z każdej strony beda przynosic jakieś zyski, cały czas jestesmy na etapie najwiekszej rozbudowy struktur
  • Re: Czy zaskoczą wynikami? Autor: ~CRE [188.146.122.*]
    Dnia 2023-08-10 o godz. 20:04 ~Arti napisał(a):
    > Jeden udział był obejmowany po cenie 500zl, myślę ze Spotlight tez raczej odkupił w tej cenie,jedno czego nie wiem to czy te 25 % to jest ogólnej liczby udziałów czy z pakietu który mial Wojtyca( obstawiam ze z ogólnej)
    > > Ekipa caly czas buduje swoje macki , które z każdej strony beda przynosic jakieś zyski, cały czas jestesmy na etapie najwiekszej rozbudowy struktur

Nie bądź naiwny, jakby miało to być w tej samej cenie to by kupili bezpośrednio.

Takich decyzji nie podejmuje się ot tak i nabywając udziały robi się due dilligence, więc transakcja była dogrywana od dawna, doskonale wiedzieli co dalej się z nimi zadzieje sprzedając do Wojtycy.

• Re: Czy zaskoczą wynikami? Autor: ~Ww [37.47.241.*]
    Wyniki pewnie dzisiaj tradycyjnie ok godz 23.30, chyba, że nas zaskoczą z racji weekendu opublikują wcześniej, ale wątpię ok północy na bank :)
[x]
EKIPA -0,45% 1,10 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.