Juz w najbliższą sobotę wyniki za 2 kwartał, ja obstawiam że będzie średnio( na plusie lekko lepiej niz 1 kw) a 3 kwartał bedzie lepszy ze względu na wieksze sprzedaże produktów sezonowych
Warto o to zapytać Wojtycę przy kolejnym czacie inwestorów, byc moze odpowie. Musze sprawdzic czy przypadkiem wcześniej nie było podawane jaki jest koszt udziału
A wyniki pewnie będą ok sporo zarobili choćby na tych wydarzeniach z playbacku... Sporo też zainwestowali ale bez wpływu na kurs ...co wskazuje niestety na brak zainteresowania inwestorów z białymi kołnierzykami
Cytuje 1 kwartał jest ciężki dla reklamodawców, czyli w sumie klientów naszej spółki, jeżeli w 2 kwartale nie pokażą zysku, znaczy sprawy idą nie tak jak zamierza Zarząd. Nastawiam się wiec optymistycznie przed wynikami, moja opinia
Jeden udział był obejmowany po cenie 500zl, myślę ze Spotlight tez raczej odkupił w tej cenie,jedno czego nie wiem to czy te 25 % to jest ogólnej liczby udziałów czy z pakietu który mial Wojtyca( obstawiam ze z ogólnej)
Ekipa caly czas buduje swoje macki , które z każdej strony beda przynosic jakieś zyski, cały czas jestesmy na etapie najwiekszej rozbudowy struktur
Dnia 2023-08-10 o godz. 20:04 ~Arti napisał(a): > Jeden udział był obejmowany po cenie 500zl, myślę ze Spotlight tez raczej odkupił w tej cenie,jedno czego nie wiem to czy te 25 % to jest ogólnej liczby udziałów czy z pakietu który mial Wojtyca( obstawiam ze z ogólnej) > > Ekipa caly czas buduje swoje macki , które z każdej strony beda przynosic jakieś zyski, cały czas jestesmy na etapie najwiekszej rozbudowy struktur
Nie bądź naiwny, jakby miało to być w tej samej cenie to by kupili bezpośrednio.
Takich decyzji nie podejmuje się ot tak i nabywając udziały robi się due dilligence, więc transakcja była dogrywana od dawna, doskonale wiedzieli co dalej się z nimi zadzieje sprzedając do Wojtycy.