Jeszcze za wcześnie za mało zebrałem
Ale już dość żeby po 1.7xz postawić mały batonik. I zbierać dalej .
Przecież to moja oferta kupna po 1.64
Dzisiaj wpadło 2 tys ale 4 tys nie weszło
Więc postaram się blokować wzrost aż uzbieram co najmniej 50 tys akcji.
Oczywiście na kółko tylko na troszkę wyższych stawkach
Dnia 2023-08-09 o godz. 18:43 ~Asch napisał(a): > Jeszcze za wcześnie za mało zebrałem > > Ale już dość żeby po 1.7xz postawić mały batonik. I zbierać dalej . > > Przecież to moja oferta kupna po 1.64 > > Dzisiaj wpadło 2 tys ale 4 tys nie weszło > > Więc postaram się blokować wzrost aż uzbieram co najmniej 50 tys akcji. > > Oczywiście na kółko tylko na troszkę wyższych stawkach
"postawić mały batonik" - wcpunk i z czym to ci się kojarzy ? ? ? wytłumacz 'nowemu' tylko tak , żeby się nie zraził do "inwestowania" na snw kolejny MEGA inwestor na snw ,.... strach się BAĆ !!!!
Dnia 2023-08-09 o godz. 10:53 ~układv napisał(a): > czekam
jeszcze ci się zejdzie rekordzista (wcpunk) czeka już 18 lat ,.... czy ktoś wie co to te opcje strategiczne z ostatniego INFO ?? tu na tzw, holdzie snw już były OPCJE walutowe i "średnio" 'specjalistom' od inwestowania wyszły ,...
Akcje Będzina też spadły już poniżej 50 zł a kosztowały prawie 200 zł.
Podczas końcowej fali każdej hossy, zawsze szaleje spekulacja na mniejszych spółkach.
Na GPW mieliśmy wzrosty od października 22 r.
Dnia 2023-08-10 o godz. 09:12 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-08-10 o godz. 08:36 cmpunk napisał(a): > > Na Sanwilu nie było (jeszcze) żadnej hossy. > > > > I z tym j.w. trzeba się zgodzić ,... nie było i nie BĘDZIE > > wc**** > było pytanie Odpowiedz Asch-owi bo czeka > "postawić mały batonik" - co to wg ciebie oznacza ? i z czym się ci to kolarzy >
Dnia 2023-08-10 o godz. 09:46 ~ktoś napisał(a): > ~Asch [188.146.124.*] słabo idzie Ci to zbieranie. Dopiero obróciło 392 akcje. W takim tempie do emerytury nie zbierzesz tych 50 tys.
HAHAhhhahahahahaahaaa kolejny MEGA-ynwestor - MITOMAN na snw wam się objawił
wc**** wyzywa mnie od KOLARZY (wcześniej od GROSZOŁAPÓW) , on sam przyjął "strategię" oczekiwania, już 18 lat ,... Niech jeszcze poczeka 2 lata , to będzie mógł startować w konkursie INWESTORA 20 - lecia na GPW
Dnia 2023-08-10 o godz. 10:55 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-08-10 o godz. 09:46 ~ktoś napisał(a): > > ~Asch [188.146.124.*] słabo idzie Ci to zbieranie. Dopiero obróciło 392 akcje. W takim tempie do emerytury nie zbierzesz tych 50 tys. > > HAHAhhhahahahahaahaaa > kolejny MEGA-ynwestor - MITOMAN na snw wam się objawił > > wc**** > wyzywa mnie od KOLARZY (wcześniej od GROSZOŁAPÓW) , on sam przyjął "strategię" oczekiwania, już 18 lat ,... > Niech jeszcze poczeka 2 lata , to będzie mógł startować w konkursie INWESTORA 20 - lecia na GPW
Scettuś, ja do tych 20-tu lat dożyję, ale ty? Dałeś się wrobić jak dzieciak i jeszcze się z tego cieszyłeś, a 31 lat temu pokazali pięknie, o co w tym wszystkim chodzi: https://www.youtube.com/watch?v=BUK2mz43-MM
Zasada tanio kupić drożej sprzedać jak mam zarobić 17-20 groszy muszę tanio kupić Dzisiaj pierwszy 1000 na kupno ustawiony na 16.35
Powoli zbiorem mam już coś koło 20000
Dnia 2023-08-10 o godz. 12:14 cmpunk napisał(a): > Dnia 2023-08-10 o godz. 12:04 ~ktoś napisał(a): > > szkoda zachodu dla 20tu groszy > > Dokładnie. To jest dziadowanie. >
HHAhhhahahaaaaaa boki można zerwać , jak to się czyta j.w.
pojawił się 'chętny' kolejny dawca kapitału , a inni MEGA ynwestory JAJA sonie z niego robią
Scettuś, dawcą to ty zostałeś. A co oddałeś, to już niedługo się dowiesz. Serio, nie chciałbym być na twoim miejscu. Idą ciepłe, letnie dni, nie przebywaj zbyt długo na słońcu, a już na bank nie zasypiaj na ławeczce po spożyciu ;-).