People are sheeps and they act under emotions. They see it declined 50% they click the sell button out of fear they will lose more. They either forget why they bought in first place, or they didnt even know before, so they dont know what to do now and sell with loss... This company and its shareholders will be big winners in next years. For this price its great entry point. I have average 22 PLN and I am happy with it. Buying more every month while the price is lower...
Slovakia Guy, if you want to talk about Polish companies more seriously than here, join fb groups, moje ike akcje spółek dywidendowych or dividend kingdom. you are right, but the bankier is a one big troll farm and you have to take a lot of corrections what people write here.
No co paniska spekuła się dobrze bawią a wszyscy pozostali co panicznie wywalają lub łapią trend pomagają im w tym .Czy warto bylo wywalać przekonamy się za niedługo we wrześniu ale pawełek i waldek dobrze podkręcili panikarzy. Niedługo czas na zbieranie zapewne wyżej niż 8 zeta .
Masakra jakas, złotówka w dół codziennie. Jak bym zainwestował dużo kasy to chyba faktycznie robiłbym w pampersa. Te akcje co posiadam po prostu psują mi humor. Mam w nosie trzymam na dobre i na złe już teraz. Oby się nie sprawdziły przepowiednie o 7pln… chociaż z drugiej strony ładnie by można uśrednić. Powtórzę tempo raz kolejny: to już jest chyba gra a nie inwestowanie, bo raczej nie ma przesłanek żeby akcje spadły do ceny gdzie Sunex dopiero zaczynał działalność…