zaledwie w kilka miesięcy nastąpiło odwr przejęcie, spieli się ale chyba dużo wawniej to przygotowywali tylko że teraz.... początek taki sam jak w dawnym Code, żadnego oficjalnego infa, wchodze na forum a tu niespodzianka dzisiaj nie wiem ale źle mi to wróży na rzetelność komunikacji na lini akcjonariusze-firma
i dalej nic, żadnego KRS nowego wpisu itp. spółka działała jako Code a teraz działa jako Proacta, a najciekawsze jest to że pare akcji na moim koncie ma wciąż nazwe Bitevil czy jest coś czego nie wiem? czy akcje które mam to nie nie są akcje Proacta tylko nic nie warte Bitevil? i jeszcze ta dziwna nazwa Proacta - brzmi jak kancelaria prawnicza....
8 Data dokonania wpisu 22.08.2023 1.Nazwisko / Nazwa lub firma 8 - PROACTA SPÓŁKA AKCYJNA 2.Imiona - - ***** 3.Numer PESEL/REGON lub data urodzenia 8 - 362773842 4.Numer KRS 8 - 0000580322 5.Posiadane przez wspólnika udziały 8 - 982 UDZIAŁÓW O ŁĄCZNEJ WARTOŚCI NOMINALNEJ 98.200 ZŁ 6.Czy wspólnik posiada całość udziałów spółki? 8 - NIE
poruszaj się logiką i prawami rynku ....a nie życzeniami jako drobny inwestor/akcjonariusz..... chyba , że jesteś początkujący na giełdzie i masz myslenie idealistyczne
Z mojego doświadczenia to spółki produkują dużo pozytywnych ESPI kiedy dużi akcjonariusze chcą sie pozbyć akcji ...po wzroscie kursu .... tutaj na razie widzimy minimalizm komunikacyjny w ramach ESPI ( co muszą to publikują )