Mam wrażenie ze analiza techniczna działa przeważnie tylko wstecz. A już od czasu Covida jak przyszli nowy „inwestorzy” którzy grają emocjami to już w ogóle zrobił się hazard i gra a nie inwestowanie.
Tutaj wsparcie jest na 4 zł. Wyłamanie chwilowe oporu powyżej 4.6 wynikało z dużych dwóch transakcji. Więc mamy tu przykład fałszywego wybicia. Jak dla mnie to zmienił się akcjonariat. Nic wielkiego się nie stało. Więc AT dla mnie jest dalej aktualne. Tutaj muszą wrócić obroty. Póki na stałe nie zacznie się handel gdzie cześć inwestorów będzie realizować zyski a część będzie upatrywać wzrostów na podstawie konkretnych informacji to... nie ma się czegoś spodziewać spektakularnego.
"Rozkład jazdy" na najbliższe miesiąca zapowiada się ciekawie: a) w poniedziałek 14.08 wyniki za II kw. (zanosi się na najwyższe w historii przychody, aczkolwiek ciężko ocenić jaki będzie zysk, bo spółka generuje jednak duże koszty) b) do końca września zapowiadana jest premiera "Sharp X Mind'. Z newslettera wynika, że deweloper przygotowuje już poprawki umożliwiające wrzucenie gry na Steam. c) swoje może zrobić update Succubusa na konsole oraz premiera gry na Xbox i Switch d) pod koniecz października zapowiadana jest premiera Paranoida ; trzymam kciuki, żeby ten termin udało się dowieźć i żeby gra okazała sie co najmniej w połowie takim sukcesem jak Succubus (nie będzie jednak dla mnie zaskoczeniem, jeśli premiera zostanie przełożona np. na styczeń/luty)
Czemu wy kupe robicie? Jaki jest cel tej wypowiedzi? Bo skoro jest perspektywa spadku to sprzedajesz akcje i Cię walor nie interesuje. Proste? Chyba ze chcesz nas uświadomić że będziemy mogli jeszcze dobrać niżej?
Nie no ja już zrealizowałem część. Czekam teraz na okolice 4.05. Niech jadą w dół. Ja nie posiadam MMS w takiej ilości żeby się mi portfel palił. Jednak uważam że okolice 400 zł co tydzień zarobku nie jest zła inwestycją. Mi walor dal już ok 120%. Żyć za to bym nie mógł ale dorobić można. Pozdrawiam jedzących małą łyżką:)