Również pisałem ale na izabela.ginel@huuugegames.com miała urlop do 3 sierpnia, ale teraz już zwrotka nie przychodzi. Zadałem pytanie na co spółka czeka i jaki jest powód opieszałości. Póki co bez odzewu. Będę codziennie ponawiał pytanie, proponuje robić tak samo
Niestety, opada pod własnym ciężarem. Jakoś pozytywnie nastawieni nie chcą brać, żeby sprzedać po 35 zł. Ciekawe, czy w najbliższym czasie 20 zł wytrzyma.
Na razie spółka musi skupić się na dalszym uwalaniu kursu jak najmniejszym kosztem żeby przed publikacją info o umorzeniu móc tanio pozbierać. Na razie trzeba docenić skuteczność :)
Dostałem dziś z grubsza to samo, dodatkowo zdanie, że przepraszają za zwłokę. Odpisałem, że takie odpowiedzi to Bot może pisać , a nie ktoś kto dostaje pieniądze za "kontakt" z akcjonariuszami. Dodałem jeszcze kilka nowych pytań i wysyłam dalej.
W końcu - 20% akcji umorzonych.
Czyli kapitalizacja z 2.1 mld spada na 1.68 mld. Przy prognozowanym zysku rocznym około 0.4 mld, daje wskaźnik C/Z =4.2.
Z dnia na dzień kurs powinien skoczyć na te 30 PLN i tego będę się trzymał :)
Dodatkowym katalizatorem będą dobre przychody za sierpień oraz wkrótce raport za II kwartał.
Noga na nogę i czekamy na lepsze czasy. Krótkoterminowy trend spadkowy wczoraj przełamany, po wcześniejszym wyrysowaniu podwójnego dna w okolicach 22 z groszami.
Wszystkie znaki wskazują na test ostatnich szczytów w okolicach 30.
Pożyjemy zobaczymy
MM oj nieeee. Zobacz że jednocześnie obniżają kapitały i tamte akcje przeznaczaja na opcje dla pracowników czyli znowu będą sypać akcjami po wyższych cenach i dołować kurs i doić lud. Jakie tu ru00hanie się odbywa to niepojęte