• Umorzenie akcji Autor: czarnymati [77.255.120.*]
    Piszcie na tego maila ir@huuugegames.com z zapytaniem kiedy bedzie umorzenie akcji, ja napisalem zobaczymy czy jakakolwiek presja ma sens
  • Re: Umorzenie akcji Autor: ~MM [5.173.136.*]
    Również pisałem ale na izabela.ginel@huuugegames.com miała urlop do 3 sierpnia, ale teraz już zwrotka nie przychodzi. Zadałem pytanie na co spółka czeka i jaki jest powód opieszałości. Póki co bez odzewu. Będę codziennie ponawiał pytanie, proponuje robić tak samo
  • Re: Umorzenie akcji Autor: ~Asz [109.232.242.*]
    Odpisali coś?
  • Re: Umorzenie akcji Autor: ~MM [5.173.132.*]
    Nie, ale codziennie wysyłam
  • Re: Umorzenie akcji Autor: czarnymati [77.255.120.*]
    ok, dodalem ja do odbiorcow, tez bede codziennie pisal
  • Re: Umorzenie akcji Autor: ~Edek [89.64.66.*]
    Myślę, że jest to całkiem dobry pomysł. Jak zostaną zasypani masą mail, to może chociaż trochę krwi im napsujemy.
  • Re: Umorzenie akcji Autor: ~Olek [213.108.155.*]
    piszczcie, piszczcie :)

a Ci co zarobili na ipo tego śmiecia maja niezły ubaw jak polaczki, zrobieni w bambooko jeszcze mają siłę by pisać maile.

Niektórzy to albo długo się uczą albo nie wyciągają wniosków z nauki albo i jedno i drugie :D
    przypomnij mi swoj post sprzed ipo w ktorym przestrzegales przed ta spolka, ze to smiec
  • Re: Umorzenie akcji Autor: ~Alldom [31.0.74.*]
    Niestety, opada pod własnym ciężarem. Jakoś pozytywnie nastawieni nie chcą brać, żeby sprzedać po 35 zł. Ciekawe, czy w najbliższym czasie 20 zł wytrzyma.
    Dostalem odpowiedz

"Dzień dobry, Panie x

Spółka będzie komunikowała się z uczestnikami rynku zgodnie z obowiązującymi zasadami przekazywania informacji przez Emitentów

Raporty bieżące pojawiają się na naszej stronie w dniu ich publikacji https://ir.huuugegames.com/pl/publikacje

Pozdrawiam"
  • Re: Umorzenie akcji Autor: ~Chudy [94.254.224.*]
    Czyli "mamy was w ch uju"
  • Re: Umorzenie akcji Autor: ~na_haku [213.134.184.*]
    Na razie spółka musi skupić się na dalszym uwalaniu kursu jak najmniejszym kosztem żeby przed publikacją info o umorzeniu móc tanio pozbierać. Na razie trzeba docenić skuteczność :)
  • Re: Umorzenie akcji Autor: ~MM [5.173.132.*]
    Dostałem dziś z grubsza to samo, dodatkowo zdanie, że przepraszają za zwłokę. Odpisałem, że takie odpowiedzi to Bot może pisać , a nie ktoś kto dostaje pieniądze za "kontakt" z akcjonariuszami. Dodałem jeszcze kilka nowych pytań i wysyłam dalej.
  • Re: Umorzenie akcji Autor: ~Mario [188.137.46.*]
    Dzisiaj jest info
  • Re: Umorzenie akcji Autor: ~MM [89.64.73.*]
    W końcu - 20% akcji umorzonych.
    Czyli kapitalizacja z 2.1 mld spada na 1.68 mld. Przy prognozowanym zysku rocznym około 0.4 mld, daje wskaźnik C/Z =4.2.
    Z dnia na dzień kurs powinien skoczyć na te 30 PLN i tego będę się trzymał :)
    Dodatkowym katalizatorem będą dobre przychody za sierpień oraz wkrótce raport za II kwartał.
    Noga na nogę i czekamy na lepsze czasy. Krótkoterminowy trend spadkowy wczoraj przełamany, po wcześniejszym wyrysowaniu podwójnego dna w okolicach 22 z groszami.
    Wszystkie znaki wskazują na test ostatnich szczytów w okolicach 30.
    Pożyjemy zobaczymy
  • Re: Umorzenie akcji Autor: ~Chudy [88.156.139.*]
    MM oj nieeee. Zobacz że jednocześnie obniżają kapitały i tamte akcje przeznaczaja na opcje dla pracowników czyli znowu będą sypać akcjami po wyższych cenach i dołować kurs i doić lud. Jakie tu ru00hanie się odbywa to niepojęte
  • Re: Umorzenie akcji Autor: ~Booo [87.206.138.*]
    Piekne bzdury piszesz
  • Re: Umorzenie akcji Autor: ~Chudy [5.173.162.*]
    To wyjaśnij proszę co z 20mln akcji z których większość albo spora część trafi w postaci opcji do pracowników ?
    Nie będzie sypania potem?
[x]
HUUUGE -1,66% 23,70 2025-10-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.