Maxie masz na myśli technikę i pierwszy opór na 50zl?
Na tak mało płynnym walorze?
Jakie jest uzasadnienie takiej dużej ceny akcji poza chciejstwem długoterminowych akcjonariuszy oszukiwanych przez Cedrub
Walor mało płynny bo i akcje cenne i na wagę złota ;) Myśle ze cerbud już się pogodził ze reszty akcji nie zbierze w niskiej kwocie ,chyba ze będzie męczył latami ,a wyglada na to ze im się spieszy zdjąć spółkę ,wiec rynek urealni wycenę spółki .Do tej pory za 91% dali około 250 milionów ,wiec za ostatnie 9% daja drugie tyle to intak tanio będzie jak za taka spółkę .
Rozumiem wszystko, jednak wydaje mi się to głównie myśleniem życzeniowym. Duży oszust z ogromnymi zasobami finansowymi może dużo namieszać
Chociażby zacząć sprzedawać akcje na słupy coraz niżej i niżej
Wówczas może wezwanie będzie dużo skuteczniejsze niż przez podniesienie ceny. Wszak leszcz lubi sprzedawać jak jest czerwień
Myśle ze Cedrob już się pogodził ze reszty akcji nie zbierze w niskiej kwocie ,chyba ze będzie męczył latami ,a wyglada na to ze im się spieszy zdjąć spółkę ,wiec rynek urealni wycenę spółki .Do tej pory za 91% dali około 250 milionów ,wiec za ostatnie 9% daja drugie tyle to intak tanio będzie jak za taka spółkę .
Jest z punktu widzenia uczciwego człowieka rozsądne. Pytanie czy te pazerne lisy zdobędą się na uczciwość i zaproponują godziwą cenę.
Ostatnie wzrosty mnie nie bardzo przekonują bo od 25 złotych sam nabyłem bardzo dużo akcji (16K) i czuje się odpowiedzialny za ostanie wzrosty.
Pamiętacie niejakiego kreta? Pisał tak samo jak pułtusk... I jak się pojawił tak zniknął... Tez mieliśmy sprzedawać za 7,40 zł bo więcej to było chciejstwo...
Dokładnie, i jeszcze to gadanie ze leszcz lubi oddawać:) Jaki leszcz...Co do kreta to niby wtedy brał po 8 a dzisiaj ani widu ani słychu. Najgorsz e jest to że oni dalej myślą że "głupi lud wszystko kupi...