Coś ci się chyba pomyliło, nigdy nie pisałem kiedy będzie ATH, prędzej czy później będzie ale kiedy to niestety nie powiem.
Akcji jest mało i moim zdaniem zostały wyzbierane, czekam na podobny scenariusz jak na MDG ostatnio, gdzie akcji nie ma i rośniemy sobie po 10% dziennie. Tam też nikt nie wierzył :)
„Akcji jest mało i zostały wyzbieranie”. Czlowieku:)) Akcji jest tyle, ile zostalo wyemitowane, nie mniej, nie wiecej. Mała płynność bierze sie z braku zainteresowania inwestycyjnego, ale wszystkie akcje będą grały, jezeli cos sie wydarzy na spolce. Jedyna sytuacja, kiedy akcji koze byc „malo”, to jak odpowiednio duza pula bedzie w rekach fundów, z ich strategiami i inercją, wiec wtedy owszem, latwiej o jakies krotkotrwale ruchy ceną przy małym wolumenie. Ale zaden fund w tej chwili nie ma Carbona, Rockbridge wyszedl kompletnie z inwestycji, wszystko co tu mamy, to rozdrobniony rynek indywidualny.
Hahaha jak zwykle kleks dzieciak bez wyobraźni i doświadczenia na bananie zabrał głos. Nieważne, że nie rozumiesz, ważne, że my zarobimy zniewieściały chłopaczku xD
Uwielbiam jak ten przemądrzały i irytujący do granic kleks próbuje się mądrzyć. Inercja, fundy, rockbridge xD Napisz coś jeszcze mądrego kleks cw&&lu xD Mieliśmy i mamy więcej niż rock bridge xD
Niech sobie pisze, ale takie wymądrzanie się jest irytujące. Chłopaczyna nie ma podstaw dotyczących akumulacji akcji, a próbuje zgrywać znawcę. Tymczasem akcje dobrane od dołka już niemal 100% w zysku, arkusz dziurawy jak ser szwajcarski, dzisiaj rano sprawdzałem 10k na PKC, targi przed nami, współpraca z vertigo. Jestem dobrej myśli.
Jeśli reszta tygodnia będzie wyglądała jak dotąd to będziemy mieć naprawdę niskie obroty na tygodniowej świecy a co za tym idzie wyczerpanie podaży skoczków