Wytrzepią was z akcji bez żadnej korekty. A przy okazji, jak można czekać i komentować ruchy na poziomie 2-3 zł w dół. Przecież to tylko szum na wykresie.
Zgadzam się z hormonem, to nie miejsce na korektę. Jak wyjdziemy ze strefy 36-37 na dobre to może się skorekcić z wyższego poziomu, ale do miejsca gdzie aktualnie jesteśmy, żeby potwierdzić zmianę biegunów z oporu na betonowe wsparcie.
Niemniej takiej korekty potwierdzającej równie dobrze może wcale nie być, wsystko zależy od informacji ze spółki.
Na Mercatorze, też po wybiciu oporu na 35-35 poleciało na 57, a potem chwilę się korekciło do 37 ...... a potem wszyscy wiemy co było.
Ze spółek z grami mam ECC od 0.71 :)) MoviGa od 21.50 :)) i Road od 18:)) i Sundragon od 0.50 drony i naprawy dla wojska,piracik,ucz się inwestiwac od najlepszych hehehehe Road to będzie jazdeczka z ich dwoma gierkami w tym roku....
Dnia 2023-08-08 o godz. 12:43 ~Yto napisał(a): > Ze spółek z grami mam ECC od 0.71 :)) MoviGa od 21.50 :)) i Road od 18:)) i Sundragon od 0.50 drony i naprawy dla wojska,piracik,ucz się inwestiwac od najlepszych hehehehe Road to będzie jazdeczka z ich dwoma gierkami w tym roku....
Road kapitalizacja jak kupowalem bylo 23mil,GameOps będzie mialo premiere swojej gry nie długo i ich przyrost graczy rosnie bardzo szybko ponad 700tys po prologu który niedawno sie ukazał i od dołka zrobili 500% do kapitalizacji ponad 180mil,a niektórzy licza tam na miliard po premierze,niech Road dojdzie do 150-200mil ze swoim Alaskan Track we wrześniu i będę mógł sie przesiąść na następną moja perełke,ktora zbieram po cichu,a tam 1000% to bedzie lekko na tym co mają do sprzedania :))))
Dnia 2023-08-08 o godz. 13:01 ~Yto napisał(a): > Road kapitalizacja jak kupowalem bylo 23mil,GameOps będzie mialo premiere swojej gry nie długo i ich przyrost graczy rosnie bardzo szybko ponad 700tys po prologu który niedawno sie ukazał i od dołka zrobili 500% do kapitalizacji ponad 180mil,a niektórzy licza tam na miliard po premierze,niech Road dojdzie do 150-200mil ze swoim Alaskan Track we wrześniu i będę mógł sie przesiąść na następną moja perełke,ktora zbieram po cichu,a tam 1000% to bedzie lekko na tym co mają do sprzedania :))))