Jeżeli większość akcji jest w rękach drobnicy, zarząd sprzedał większościowy udział, to znaczy, że teraz kursem steruje spekuła, oni zawsze wygrywają, a drobni inwestorzy są dawcami kapitału. Tu nie ma znaczenia żaden raport, wyniki finasowe, tu jest lotto sterowane ze wskazaniem, należy trzymać się jak najdalej od tej spółki. Mimo, że raport jest słaby, to jutro wywindują kurs na co najmnie +10%, aby upłynnić swoje akcje.
Chyba nikt nie wierzył że gra jest pod raport. Nie ma imo konfliktu między ragnarem i prezesem. Oni są dogadani bo ragnar pewnie wprowadza inwestora. I to grubego jeśli zakupy są w infrę, milisystem i prostą giełdę. będzie zjazd pewnie do 1,7-2 więc jak ktoś jest na plusie i chce wyjść to proszę bardzo a potem grube info sądzę że mać wrzesień, dużo równoważenia i zobaczymy nawet 10 ale sądzę że zatrzymamy się na 7-8. Za dużo dziwnych wpisów krąży po serwisach i discordach. Szykuje się mega petarda tylko że najzdrowsza tych spółek to właśnie prosta giełda. Jest kilkunastu graczy co ma po 4% więc nie musi się ujawniać ale dzięki temu nowy inwestor nawet w przypadku dodruku z wyłączeniem prawa podbije swoim wejściem kurs w kosmos.
Według mnie o poziomach poniżej 2 można zapomnieć tym bardziej że MLM powinien zaraz poinformować o dużym kontrakcie.Po drugie inwestor już może być na zakupach więc nie sądzę żeby ktoś chciał oddać teraz akcje. Bardziej spodziewam się wejścia nowych w temat.
Niestety tego się obawiałem d@is -30% tak jak pisałem wczoraj tylko trochę później rozłam w akcjonariacie pewnie ratować pieniądze tak to wygląda prezes widzi firmę inaczej niż radar.
Dnia 2023-08-08 o godz. 11:09 ~Lis napisał(a): > Niestety tego się obawiałem d@is -30% tak jak pisałem wczoraj tylko trochę później rozłam w akcjonariacie pewnie ratować pieniądze tak to wygląda prezes widzi firmę inaczej niż radar.
Nie kompromituj się chłopczyku, ileż można. Przestaw sobie swójradar na lepszy odbiór tego co tu się dzieję, to być może coś załapiesz, ale wątpię..
Dnia 2023-08-08 o godz. 11:39 ~Lis napisał(a): > Myślę chłopczyku bez mózgi że już jest po firmie jak będzie espi że prezes odchodzi to radar umie tylko sprzedawać akcje .
Wróć do piaskownicy i pobaw się radarem. Ha ha ha ha A inwestowanie zostaw dorosłym.
Pisałem wyraźnie że będzie strata to ćwoki typu abc.zibi troluja na wzrosty których nie będzie gdyby nie było rangara spolka miałaby przyszłość tak uważam ale ja poczekam i kupię po 1.50zl niedługo
Nikt zdrowy nie uwierzy że rangar produkuje broń chyba proce z drzewa na kamienie i sprzedaje wszystko chyba jajka też ale takie pawiany jak wy wierzycie we wszystko co jakiś pacan napisze.
Dnia 2023-08-08 o godz. 19:21 ~Lis napisał(a): > Nikt zdrowy nie uwierzy że rangar produkuje broń chyba proce z drzewa na kamienie i sprzedaje wszystko chyba jajka też ale takie pawiany jak wy wierzycie we wszystko co jakiś pacan napisze.
Nikt zdrowy nie uwierzy, że rano był radar, po południu jest rangar. Robisz z siebie analfabetę chłopczyku, nie kompromituj się już.Nie masz dość? A teraz poleć swoim rynsztokiem w postach. ;;==))
Dnia 2023-08-08 o godz. 20:22 ~Lis napisał(a): > Przykro z tobą pisać jak taki pajacu wierzy w produkcję broni i pocisków byli już tacy patrowicz.kicinski.january teraz radar ale oni lubią takich tepakow jak ty wiara czyni cuda.oswiexi się twój mozg jak będzie 0.50gr .
Jak nie ma argumentów, to Lis jedzie tekstami z rynsztoka. Lis wracaj do nory.
Zapis liczbowy się kłania 0,50 gr. to ile jest? Spadnie do 5 groszy? Lis jesteś wielki!!! ;;===) Ale mam z gości ubaw.. ha hah haaaaaaa
Dnia 2023-08-08 o godz. 19:17 ~Lis napisał(a): > Pisałem wyraźnie że będzie strata to ćwoki typu abc.zibi troluja na wzrosty których nie będzie gdyby nie było rangara spolka miałaby przyszłość tak uważam ale ja poczekam i kupię po 1.50zl niedługo
A weź mi chłopczyku wklej mojego posta z moim IP, gdzie trolluje na wzrosty, w taki prostacki sposób jak ty, że kupisz po 1.50 niedługo? Czy oprócz tego, że widzisz stratę/ zysk netto potrafisz czytać sprawozdania finansowe? Niech ci ktoś mądrzejszy przeczyta Komentarz do wyników emitenta, bo widzę, że masz kolosalne problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Rano był radar, po południu jest rangara. ;===)) Wracaj do swojej nory.