byla kiedys taka spolka, Ursus pamietam ze sprawdzilem tez na google maps po prostu jak wyglada ten tam 'wielki inwestor' to bylo duze lol, a jak sie skonczylo wiadomo :>
tu juz 350kk cap, na wizjach na razie, zero faktow finansowych zero o spolce, sprzedazy, cokolwiek
dodam jeszcze ze o ile doktor filozofii Jacek Gliniak nie sprawia wrazenia oszusta, a raczej fantasty, to jego start-upowi dalbym raczej 30kk cap, nie 300. a wehikulowi arena ktory jedzie na stratach i ma prawdopodobnie ujemna wk, to nawet tyle nie :>
To miejsto to jednocześnie też siedziba Hydrogenom Sp. z o.o., udziałowca spółki Hi Power Europe. Rozumiem optymalizacja kosztowa, ale, żeby z domu prywatnego od razu inkubator przedsiębiorczości tworzyć :-))))
ale jaja akurat mieszkam 15 km od tego miejsca, na trasie Wałbrzych - Wrocław, przejeżdżam temtędy często w tej dziurze nic nie ma poza przystankiem kolejowym, zakładem mechanicznym i sklepem spożywczym, no i oczywiście kościołem ulalal, szykuje się mega wał
Co Ty mówisz? Nie może być! Tam jest zlokalizowana spółka Hydrogenom warta dziś ponad 26 mln zł dzięki posiadanym 55% udziałom, a może 45% (tak wynika z KRS firmy), w spółce Hi Power Europe. Brzydko to pachnie, racja!
Dnia 2023-08-08 o godz. 14:57 ~CPR napisał(a): > Co Ty mówisz? Nie może być! > Tam jest zlokalizowana spółka Hydrogenom warta dziś ponad 26 mln zł dzięki posiadanym 55% udziałom, a może 45% (tak wynika z KRS firmy), w spółce Hi Power Europe. > Brzydko to pachnie, racja!
hahah dobre po Będzinie mamy kolejny wał gdzie jest do k nędzy KNF ??!!
Forumowicz o nicku "zgreed" napisał, że jest prowadzone postępowanie. Prosił, aby zgłaszali się pokrzywdzeni, zobacz jego post na forum. Nie wiem, czy to prawda, czy też żartował? Ja na szczęście już poza spółką jestem.
Podbili teraz liczą straty to gorsze niż front ruski spółdzielnia nie pierwszy raz straciła ogrom kasy a leszcze mają okazję kupować coraz niżej dobre heee
Te zdjęcia na mapach google są z przed 10lat. Hale zaś w 2019 były wystawione na sprzedaż za 4mln. Właściciel zmarł w 2022. Myślę, że to będzie docelowo jako zakład. Lub już jest.
tam z tylu juz stoi zaklad produkcyjny. Jest duuuza hala produkcyjna. Kto przejezdzal ten widzial. Stare zdjecia z google ktos wrzucil zeby zbic kurs. Cwaniaczek