Jak to nie ma chętnych? Spokojnie, jeszcze nie każdy zauważył co się święci na emoncie, ale już dziś widać że apetyt na akcje rośnie i co poniektórzy się pakują. Takim tempem to nawet w ciągu kilku dni zobaczymy kilka złotych za akcję. Jestem dobrej myśli
5zł bardzo realne, to kapitalizacja 30mln, niech zaczną działać prężnie, tak jak działali wcześniej i może nie w tym, nie w kolejnym roku ale taka kapitalizacja jest bardzo realna. trzeba być przygotowanym jeszcze na fatalny raport za 1q ale z drugiej strony jak mam kupione akcje za 0,15 to żadne spadki mi nie groźne.
Raport za I kwartał był opublikowany w maju, ponad 3 mln straty, połowa z tego kary umowne za nie dokończenie inwestycji, raport za II kwartał 11.08.23 r, pewno będzie zdecydowanie lepszy.
Ja tu trend widzę jeden - wzrostowy. Spółka przy drobnych korektach spowodowanych realizacją „zysków” przez tych co myślą, że kupią tanie będzie rosła do kapitalizacji 10 mln. Dojdą jakieś info o kontraktach nowych kontraktach, może prezes załatwi coś grubszego a potem to kierunek Wig20. :-)