Jak ten pakiet ktoś łyknie pójdziemy chyba do góry - w myśl zasady co nie spada pójdzie do góry. Ja bym to to osobiście wiązał, zaznaczam moja opinia z tym co piszą na forum o JR Holding spółce „naszego” udziałowca
Wejdź na forum JRH nie ma wiadomości są domysły w oparciu o zmiany przepisów dot ASI którym jest tamtem tamta spółka, są tam linki do zmian w przepisach - generalnie nas to nie powinno interesować
Generalnie wg mnie taki pakiet powinno się sprzedawać w transakcjach pakietowych poza notowaniami na nc (ale to wymaga chętnego do zakupu jego pewnie jednak brak), z drugiej strony jakby ten inwestor rzucił to na sprzedaż pkc moglibyśmy tu zobaczyć kurs 2.xx wiec chyba powinniśmy być jemu wdzięczni. Łykniemy to wspólnie
Napisałem do Zarządu EKIPy o prośbę w zakupie tego pakietu w ramach skupu interwencyjnego, z tymi zasobami gotówki to dla nich małe miki, wiem wiem głupoty pisze, ale popełniłem takiego maila z wiarą na cuda
Pisałem już do EKIPy ok 5 razy, zawsze dostaję auto odpowiedź „… otrzymaliśmy Twoją wiadomość
Odpowiemy najszybciej jak możliwe.
Pozdrawiamy!
Zespół Ekipa Holding S.A
UWAGA: Niniejsza wiadomość została wygenerowana automatycznie, prosimy na nią nie odpowiadać” jeszcze nigdy nie dostałem odpowiedzi - generalnie słaba ta komunikacja z nimi poza czatami, pięknymi raportami, a znam się trochę na prawie i każde zapytanie do spółki publicznej powinno spotkać się z odpowiedzią, mam tu spory pakiet, jak na moje możliwości i generalnie coraz mniej mi do śmiech. Wiem, że pytanie o skup z prawej mega zleceń sprzedaży z prawej poza giełdą, w transakcjach pozasesyjnych
Ucięło …. może to pytanie samo było może nie na miejscu -> jako akcjonariusz chyba mam prawo o wszystko pytać i prosić -> ale niestety po raz kolejny mnie olali